Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Fate / Grand Order Waltz in the MOONLIGHT / LOSTROOM

Fate / Grand Order Waltz in the MOONLIGHT / LOSTROOM, Mashu Kyrielight'ın (Fate/Grand Order'daki ana karakterlerden biri) zarif bir şekilde dans etmesini sağlamak için ekrana dokunduğunuz birinci şahıs ritim oyunudur.
 
Fate / Grand Order Waltz in the MOONLIGHT / LOSTROOM'daki oyun sistemi bu türün diğer oyunlarıyla aynıdır ve mobil cihazlar için tasarlanmış bir ritim oyunundan beklediğiniz her şeyi sunar. Ekranda bir sürü baloncuk belirir ve müzikle birlikte zamanında bunlara dokunmanız gerekir. Ne kadar çok baloncuğu doğru şekilde birbirine bağlarsanız, her şarkının sonunda puanınız o kadar yüksek olur. Artı, Mashu'nun nasıl heyecanlandığını ve daha da karmaşık olan hareketleri nasıl yapmaya başladığını göreceksiniz.
 
Oyun başladığında, sadece bir sahneniz ve Mashu için bir kıyafet bulunur. Ancak daha yüksek puan elde ettikçe, ek kıyafetler ve konumlardan oluşan yepyeni bir gardırobun kilidini açarsınız. Birinci şahıs bakış açısı sayesinde, bazı en güzel sahnelerde onunla birlikte dans ediyormuşsunuz gibi hissedersiniz.

ryo aksiyon macera
Magia Record 22/7
FORUMUNDAN SON BAŞLIKLAR HIZLI KONU AÇ
Konu
Son Mesaj Cevaplar
Forum konusu bulunamadı
Hızlı Konu Aç
Bu konu BSC Forumlar » Platformlar » dizini altına açılacak.
Lütfen önce ilgili platformu belirleyin.

Kullanıcı Adı Şifre
Fate / Grand Order Waltz in the MOONLIGHT / LOSTROOM 0 / 10 0 oy
KÜNYE
Fate / Grand Order Waltz in the MOONLIGHT / LOSTROOM
2.0
0
OY
0
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız