Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Fashion Empire

Fashion Empire, size lüks bir moda butiğinin sorumluluğunu veren bir moda ve yönetim oyunudur. Butiğinizde seçkin ve modaya uygun elbiseler vardır. En iyi tarafı ise kahramanınızın butikte bulunan bütün kıyafetleri giyebilmesidir.
 
Fashion Empire oyununda ilk yapılması gereken kahramanınızın görünüşünü dizayn etmektir. Yüzünü, saç stilini ve cilt tonunu seçebilmenin yanı sıra bir düzine farklı elbise arasından seçim yapabilirsiniz. Temelde, satış asistanınızı tamamen özelleştirebilirsiniz. Seviyeleri tamamlamaya devam ettikçe bir grup makyaj ürününün de kilidini açabilirsiniz.
 
Fashion Empire'nin en eğlenceli tarafı kendi butiğinizi yönetmenizdir. Mağazanın tamamından sorumlu olursunuz. Deneme kabinleri, askılar, vazolar, saksılar ve her türlü dekoru ekleyebilir ya da kaldırabilirsiniz. Ayrıca, mağazanızda olmasını istediğiniz kıyafetleri sipariş edebilirsiniz. Bu sayede, hayalinizdeki butiği yaratabilirsiniz.
 
Fashion Empire, benzersiz bir deneyim sunmak için yönetim ve rol yapma unsurlarını bileştiren süper eğlenceli bir moda oyunudur. Lüks butiğinizde satmak ya da giymek için yüzlerce farklı kıyafetle etkileşime geçebilirsiniz.

simülasyon macera rol yapma
Millionaire Summer Kings Legion
FORUMUNDAN SON BAŞLIKLAR HIZLI KONU AÇ
Konu
Son Mesaj Cevaplar
Forum konusu bulunamadı
Hızlı Konu Aç
Bu konu BSC Forumlar » Platformlar » dizini altına açılacak.
Lütfen önce ilgili platformu belirleyin.

Kullanıcı Adı Şifre
Fashion Empire 0 / 10 0 oy
KÜNYE
Fashion Empire
2.0
0
OY
0
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız