Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Fan of Guns

Fan of Guns, çeşitli oyun modlarında ve farklı haritalarda dünyanın dört bir yanından oyuncuları alabileceğiniz birinci şahıs çok oyunculu bir nişancı oyunudur. Üstelik seçim yapabileceğiniz düzinelerce silah bulunur: tabancalar, makineli tüfekler, av tüfeği, keskin nişancı tüfeği, bıçaklar ve daha fazlası.
 
Fan of Guns, kullanımı çok kolay kontrollere sahiptir. Sağ baş parmağınızla nişan alırken karakterinizi hareket ettirmek için ekranın sol tarafındaki sanal joystick'i kullanın. Ayrıca, ekranın sağ tarafında kapsam, yeniden yükleme ve zıplama için düğmeler bulunur. Bunlar temel kontroller olsa da, bazı özel oyun modlarında ekstra düğmeler ve özellikler vardır.
 
Fan of Guns'ın en eğlenceli özelliklerinden biri, neredeyse her oyunu bir öncekinden farklı kılan çok çeşitli oyun modlarıdır. En yaygın mod, her oyuncunun büyük bir haritada tek başına savaştığı klasik deathmatch (ölüm müsabakası)'tir. Süre dolduktan sonra, en çok puanı kazanan kişi kazanan ilan edilir.
 
Fan of Guns, birçok oyun modu, kilidi açılabilir silahlar, dış görünümler ve daha fazlası ile olağanüstü miktarda içeriğe sahip eğlenceli bir çok oyunculu FPS'dir. Üstelik harika Minecraft tarzı grafiklere sahiptir.

aksiyon macera
Ocean Nomad Sakura Blade
FORUMUNDAN SON BAŞLIKLAR HIZLI KONU AÇ
Konu
Son Mesaj Cevaplar
Forum konusu bulunamadı
Hızlı Konu Aç
Bu konu BSC Forumlar » Platformlar » dizini altına açılacak.
Lütfen önce ilgili platformu belirleyin.

Kullanıcı Adı Şifre
Fan of Guns 0 / 10 0 oy
KÜNYE
Fan of Guns
2.0
0
OY
0
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız