Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Fable Fortune

Fable dizisinin efsanevi dünyası ve karakterlerini hız ve taktikle birleştiren koleksiyon kartları oyunu. Özel yeteneklerinizi, hatta destenizdeki kartları değiştirmek için İyi ya da Kötüyü seçin. Liglerde, etkinliklerde yarışın ya da kooperatif modda arkadaşınızla elebaşına karşı savaşın.

İYİ KÖTÜYE KARŞI: Savaş sırasında, Kahramanınız taraf değiştirebilir. En kuvvetli yetenekleri kullanmak ve savaşın akışını değiştirmek için İyi ya da Kötü tarafı seçebilirsiniz.
 
KOOPERATİF OYUN: Yepyeni kooperatif modda arkadaşınla omuz omuza destansı Fable düşmanlarıyla yüzleşin.
 
GÖREVLER: Karşılaşmalar sırasında görevleri tamamlayarak gerçek potansiyelinize erişin. Görevlerinizi tamamlamak için desteler yaratın ve stratejiler geliştirin, ödüller yağsın!
 
ALBION'A DÖNÜŞ: Her bir karşılaşma, Fable dizisinden efsanevi bir mekânda geçiyor. Crucible, Rosewood, Lychfield Graveyeard gibi pek çok mekânı yeniden ziyaret edeceksiniz.
 
GERÇEK REKABET: PvP liglerinde ve oynanışın değişebildiği özel etkinliklerde yarışın. Başarmak için taktiklerinizi ve kartlarınızı iyi kullanın!

Fable Fortune Mediatonic Flaming Fowl Studios oynaması ücretsiz dijital kart oyunu
HABERLER
The Settlers Zero Zero Zero Zero
FORUMUNDAN SON BAŞLIKLAR HIZLI KONU AÇ
BSC Forumlar » Platformlar »
Konu
Son Mesaj Cevaplar
Forum konusu bulunamadı
Hızlı Konu Aç
Bu konu BSC Forumlar » Platformlar » dizini altına açılacak.
Lütfen önce ilgili platformu belirleyin.

Kullanıcı Adı Şifre
Fable Fortune 0 / 10 0 oy
KÜNYE
Fable Fortune
2.0
0
OY
0
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız