Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

FOX Sports

FOX Sports, bu medya şirketinin spor bölümünden bir haber uygulamasıdır. Uygulama sayesinde, sporla ilgili en son olaylardan haberdar olabilirsiniz: Futbol, basketbol, NASCAR, MMA, golf ve daha fazlası hakkında her şey. Ve en iyisi, canlı olarak birçok spor etkinliğinin tadını çıkarabilirsiniz.
 
FOX Sports'a başladığınızda yapmanız gereken ilk şey, favori takımlarınızı, sporlarınızı ve ana rakiplerinizi belirlediğiniz bir kullanıcı profili oluşturmaktır. Bu bilgiler elinizde olduğunda, uygulama size yalnızca sizin için seçilmiş içerikler sunmak için yola çıkar.
 
FOX Sports'taki bir başka ilginç özellik, uyarıları ayarlama seçeneğidir. Onlar sayesinde ilginizi çeken bir spor etkinliğini asla kaçırmayacaksınız. Uygulama, en sevdiğiniz futbol takımının bir maçı veya benzer herhangi bir etkinlik başlayacağı her seferinde size otomatik olarak bilgi verir.

uygulama
2 3 4 Player Games Rally Racer Drift
FORUMUNDAN SON BAŞLIKLAR HIZLI KONU AÇ
Konu
Son Mesaj Cevaplar
Forum konusu bulunamadı
Hızlı Konu Aç
Bu konu BSC Forumlar » Platformlar » dizini altına açılacak.
Lütfen önce ilgili platformu belirleyin.

Kullanıcı Adı Şifre
FOX Sports 0 / 10 0 oy
KÜNYE
FOX Sports
2.0
0
OY
0
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız