Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Evan’s Remains

Evan’s Remains, Evan isimli kayıp bir çocuğu aradığınız gizemli bir gerilim macera oyunu. Oyun mantık yürüttüğünüz platform bulmaca oyunlarını, anime tarzı görsellikle birleştiriyor.

Oynanış
Oyunda iki veya 3 bulmacayı çözdüğünüzde hikayede ilerlersiniz ve oyunun yeni mekanikleri tanıtılır. Bulmacaların zorluğu beceriye dayalı zorluk yerine, çözmeniz gereken şeyi anlama yeteneğinize dayanmaktadır. Bölümler ilerledikçe daha önce öğrendiğiniz mekanikler ile birleştirip bulmacaları çözmeye çalışacaksınız.

Hikaye
Dahi çocuk Evan, yıllardır kayıp. Bir gün Evan'ın Pasifik Okyanusu'nda ıssız bir adada olduğunu iddia eden bir mektup alırsınız. Kimsenin sebebini bilmediği bir şekilde “Dysis” isimli bir kızın Evan'ı aramaya gitmesi istenir. Hikayede ilerleyerek cevapları yavaş yavaş öğreneceksiniz. Başlangıçta alakasız görünen bulmacalar ilerledikçe anlam kazanır.

Evan’s Remains gizemli gerilim macera bulmaca oyun
Levelhead The Signifier
FORUMUNDAN SON BAŞLIKLAR HIZLI KONU AÇ
BSC Forumlar » Platformlar »
Konu
Son Mesaj Cevaplar
Forum konusu bulunamadı
Hızlı Konu Aç
Bu konu BSC Forumlar » Platformlar » dizini altına açılacak.
Lütfen önce ilgili platformu belirleyin.

Kullanıcı Adı Şifre
Evan’s Remains 0 / 10 0 oy
KÜNYE
Evan’s Remains ÇOKLU PLATFORM
2.0
0
OY
0
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız