Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Evangelion Battlefields

Evangelion Battlefields, popüler anime Evangelion'un klasik EVA'larını kontrol ettiğiniz 3D bir aksiyon oyunudur. Oyunun hikayesi sizi dizinin bazı en simgesel dakikalarına götürür.
 
Evangelion Battlefields oyununda savaş sistemi Saint Seiya Shininh Soldiers oyunundakiyle çok benzerdir. Başka bir deyişle, size her sıra gelişinde sahip olmak istediğiniz yetenekleri ve saldırıları seçmek için süreniz vardır ve şunu unutmayın rakibiniz de aynını yapacaktır. Bazen, EVA'nızın hareketlerini direkt olarak kontrol edebilirsiniz ve bu da düşman açısından gelen saldırıları atlatmanızı mümkün kılar.
 
Her ne kadar savaşlar, şüphesiz, Evangelion Battlefields oyununun en büyüleyici kısmı olsa da savaşmaktan başka şeyler de yapabilirsiniz. Savaş aralarında, animenin mükemmel bir şekilde 3D olarak yeniden oluşturulmuş en ünlü sahnelerini izleyerek dinlenebilirsiniz. Ayrıca, Tokyo-3 şehrini savaşlar esnasında zarar gören kısımlarını yeniden inşa ederek yönetebilirsiniz.
 
Evangelion Battlefields ile ilgili en dikkat çekici şeylerden biri, savaşların 'Readcon' adı verilen EVA şeklindeki bir kontrol cihazı kullanılarak oynanacak şekilde özel olarak tasarlanmış olmasıdır. Fare gibi çalışan bu denetleyiciye, 'amiibos'a benzer bazı özel figürler de bağlayabilirsiniz. Bu rakamları birbirine bağladığınızda özel avantajlar elde edebilirsiniz.

aksiyon macera
#DRIVE Rhythm Hive
FORUMUNDAN SON BAŞLIKLAR HIZLI KONU AÇ
Konu
Son Mesaj Cevaplar
Forum konusu bulunamadı
Hızlı Konu Aç
Bu konu BSC Forumlar » Platformlar » dizini altına açılacak.
Lütfen önce ilgili platformu belirleyin.

Kullanıcı Adı Şifre
Evangelion Battlefields 0 / 10 0 oy
KÜNYE
Evangelion Battlefields
2.0
0
OY
0
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız