Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Emma's Adventure: California

Emma's Adventure: California, işinizin ana karakterin California'nın bu kasabasında binalar inşa etmesine yardımcı olmak olduğu gündelik bir oyundur. Bunu yapabilmek için hem bitkiler hem de hayvanların barınabileceği çiftlikler oluşturmak için kaynaklardan faydalanmalısınız.
 
Emma's Adventure: California'nın oynanışı basittir ve unsurların gelişmesini sağlamak için onlara dokunmanız yeterlidir. Özellikle, zaman geçtikçe daha fazşa hayvan almanıza ya da inşa ettiğiniz tesislerin gelişmesine yardımcı olacak kar elde edersiniz. Aslında, ilerlemek için bu gereklidir.
 
Emma's Adventure: California'nın bir diğer eğlenceli yanı ise karakterlerin gizemli bir hikayenin parçasını oluşturmasıdır. Eğer bu kasabadaki insanlar arasında geçen konuşmalara dikkat edersiniz hikayenin tamamını anlamanızı sağlayacak ipuçlarının yeni yönlerini keşfedebilirsiniz.
 
Emma's Adventure: California, sizi bu California kasabasının refah düzeyinin arttığından emin olmayı denediğiniz çoklu ortamlara götürür. Ayrıca, sevimli Emma'da dahil olmak üzere orada yaşayan farklı karakterlerle sürekli karşılaşırsınız.

hayatta kalma macera
Cyberpunk Fighting Captain Tsubasa Zero
FORUMUNDAN SON BAŞLIKLAR HIZLI KONU AÇ
Konu
Son Mesaj Cevaplar
Forum konusu bulunamadı
Hızlı Konu Aç
Bu konu BSC Forumlar » Platformlar » dizini altına açılacak.
Lütfen önce ilgili platformu belirleyin.

Kullanıcı Adı Şifre
Emma's Adventure: California 0 / 10 0 oy
KÜNYE
Emma's Adventure: California
2.0
0
OY
0
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız