Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Embr

Acil durum hizmetlerinin geçmişte kaldığı ultra kapitalist bir zamanda geçen Embr, çılgın bir itfaiye oyunudur. En fazla 4 oyuncuyla binalara tırmanıp cam kırarak yangını söndürün ve hayat kurtarın.
 
Acil durum müdahale hizmetlerini kökten değiştiren Embr'a siz de katılın ve hemen Embr Respondr ailesinin bir parçası olun. Esnek çalışma saatlerinin avantajıyla, yangın söndürüp hayat kurtarırken, aynı zamanda kariyer basamaklarını tırmanın. Embr'ın misyonu belli: Herkese ve her yere harika bir itfaiye hizmeti ulaştırmak.
 
İtfaiye hizmetini farklı bir bakış açısıyla ele almanın zamanı geldi. Elbette bunu sizler olmadan yapamayız. Evrak işlerini de biz hallediyoruz. Fırsat verilse herkesin kahraman olabileceğine inanıyoruz. Bu yüzden size, yalnızca bir kerelik ödemeyle hemen Respondr olma fırsatı sunuyoruz.
 
Embr Respondr olarak müşterilerin yardım çağrılarına yanıt verip itfaiye hizmetini onlara ulaştıracaksınız. Kapıları kırıp gaz sızıntılarını giderecek ve yangını söndüreceksiniz. Embr Respondr her işin üstesinden gelir.
 
Önde gelen uzmanların "yüzyılın en iyi girişimi" olarak adlandırdığı şirketimizin bir parçası olmak ister misiniz? İçinizdeki kahramanın sesine kulak verin.
Acil Durum Müdahale Hizmetlerinde Köklü Değişiklik!
Yepyeni Embr Erken Erişim programına katılın ve kıymetli bir Embr Respondr ve Topluluk Üyesi olarak Embr'ın geleceğini şekillendirin.
 
Respondr Koordineli Müdahale Programı! 
En fazla üç Respondr ile her işin üstesinden gelin. İş birliği sayesinde en ölümcül yangınların bile saman alevi gibi söndüğünü göreceksiniz.
 
Daha Kariyerinizin Başındasınız!
Başarı merdivenlerini tırmarak sektörde en iyi olma yolunda ilerleyin. Müşterilerinizden değerlendirme topladıkça daha zorlu görevlerde yer almaya başlayacaksınız.
 
Kişisel Koruyucu Ekipman Hizmeti!
Satın alıp yükselttiğiniz yeni araçlar sayesinde rakipleriniz yanınızda sönük kalacak. Doğrudan Embr'dan satın aldığınız kıyafet ve taşıtlarla tarzınızı konuşturun.
 
Siz İşinizi Bilirsiniz!
Kapı ve camları kırıp elektrik devrelerini onarın ve gaz sızıntılarını giderin. Kısacası müşterilerinizi yanan bir binadan çıkarmak için elinizden geleni yapın.

Embr Curve Digital Muse Games itfaiye oyunu Steam erken erişim
HABERLER
Tin & Kuna Enchanted Portals
FORUMUNDAN SON BAŞLIKLAR HIZLI KONU AÇ
Konu
Son Mesaj Cevaplar
Forum konusu bulunamadı
Hızlı Konu Aç
Bu konu BSC Forumlar » Platformlar » dizini altına açılacak.
Lütfen önce ilgili platformu belirleyin.

Kullanıcı Adı Şifre
Embr 0 / 10 0 oy
KÜNYE
Embr
2.0
0
OY
0
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız