Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Eldest Souls

Eldest Souls piksel grafikleriyle "soulsvari" bir boss-rush oyunu.
 
Eski Tanrılarını uzunca bir süre hapseden insanlık serpilip gelişmiş, terk edilen kutsal tapınakların enkazından muazzam krallıklar yükselmiş. Ama artık bunun sonu geliyor.
 
Eski Tanrılar kendilerini unutulmaya terk eden insanlıktan intikam almak için dünyaya müthiş bir kasvet çöktürüyor. Bereketli çiftlikler çöle, gürül gürül ırmaklar toza dönüşüyor. Hapisteki tanrıları öldürmek için gönderilen Büyük Ordudan da bir daha haber alınamamış. İnsanlık yok olmanın eşiğinde. Tam bu sırada, yalnız bir şövalye tanrıların hapis tutulduğu kaleye doğru yaklaşıyor. Amacı belli: tanrıları yok etmek.
 
Eldest Souls'ta Eski Tanrıları ararken muazzam bir kaleyi keşfedeceksin. Bu tapınak-zindan'da çok ilginç NPC karakterler, heyecan dolu görevler ve karanlık gizemler seni bekliyor. Tanrılarla karşılaşmalar ise ölümcül olacak. Bu hızlı ve zorlu aksiyonda her saniye çok kıymetli. Tabii şans cesurdan yana, dahası Eski Tanrıları öldürmek şövalyeye ölümlülerin aklının alamayacağı muazzam güçler de kazandırabilir.
 
Eski Tanrılar
Tanrıları öldürmek hafife alınır bir iş değil. Vahşi, acımasız savaşlara hazır ol, merhamete yer yok, bir anlık tereddüt ölümün olur.
 
Dünya ölüyor
Eski Tanrıların hapishanesi olan gizemli kadim Kaleyi keşfet. İçeride kilitli tanrılarla insanlığın adeta bir zafer abidesi olan bu yapının dehlizlerinde uzun zamandır karanlık bir felaket filizlenmekte.
 
İlerle ve Uyum Sağla
Eski Tanrılarla her karşılaşma benzersiz, yepyeni bir mücadeleye sahne olacak. Öldürdüğün tanrının güçlerini al, çok çeşitli Yetenek ve beceriler kazan ve tüm tanrıların kökünü kurut.

Eldest Souls United Label Fallen Flag Studio soulsvari boss-rush oyunu
HABERLER
Sky: Children of the Light Baldo
FORUMUNDAN SON BAŞLIKLAR HIZLI KONU AÇ
BSC Forumlar » Platformlar »
Konu
Son Mesaj Cevaplar
Forum konusu bulunamadı
Hızlı Konu Aç
Bu konu BSC Forumlar » Platformlar » dizini altına açılacak.
Lütfen önce ilgili platformu belirleyin.

Kullanıcı Adı Şifre
Eldest Souls 0 / 10 0 oy
KÜNYE
Eldest Souls
+ TAKİBE
AL
1 kişi bu oyunu takip ediyor.
2.0
0
OY
0
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız