Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Draw Joust

Draw Joust, görevinizin her seviyede düşmana saldırmak için farklı savaş araçlarının yapısını çizmek olduğu sıradan bir oyundur. Bunu yapmak için, sizi koruyacak bir anahat oluşturmak üzere her turun başında bulunan mürekkebi dikkatli bir şekilde kullanmalısınız.
 
Aracınızı çizmek için, anahattı çizmek üzere parmağınızı ekranda tutmanız yeterlidir. Bu, savaşmak üzere iyi bir sağlam sürüş oluşturmak için mevcut tüm mürekkebi kullanmayı kolaylaştırır. Ayrıca, ekranın alt kısmında kazandığınız paralardan en iyi şekilde yararlanmak için kullanabileceğiniz bazı iyileştirmeler bulacaksınız.
 
Savaş ortamına girdikten sonra, düşmanınıza saldırmak için parmağınızı sağa kaydırmanız yeterlidir. Draw Joust'taki ana görev, elinizde olan keskin nesne ile düşmanınıza vurmaktır. Eğer başarılı olursanız, sizinkiler bozulmaya başlamadan önce rakibinizin aracını imha edersiniz.
 
Draw Joust, araç oluşturma işlemini 1'e 1 savaşla birleştiren eğlenceli bir oyun sunuyor. Mürekkebinizi akıllıca kullanırsanız, savaş aracınızın kendinize geri döndürülemez hasar vermeden rakiplerinize saldırmaya hazır olduğundan emin olursunuz.

bulmaca macera platform
Helix Jump Ball Mayhem!
FORUMUNDAN SON BAŞLIKLAR HIZLI KONU AÇ
Konu
Son Mesaj Cevaplar
Forum konusu bulunamadı
Hızlı Konu Aç
Bu konu BSC Forumlar » Platformlar » dizini altına açılacak.
Lütfen önce ilgili platformu belirleyin.

Kullanıcı Adı Şifre
Draw Joust 0 / 10 0 oy
KÜNYE
Draw Joust
2.0
0
OY
0
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız