Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Draw Climber

Draw Climber, göreviniz bacaklar çizerek bir küpün seviyeler boyunca hareket etmesine yardımcı olmak olacağınız rahat bir oyundur! Sadece bu değil, üstesinden gelmeniz gereken engellere bağlı olarak farklı bacaklar çizmeniz gerekecek.
 
Draw Climber'ın en keyifli kısmı, diğer oyunculara karşı eğlenceli yarışlarda yarışabilmenizdir. Bu oyun modunda yarışırken, küpünüzün tozda kalmasını istemiyorsanız, engelleri dikkatli bir şekilde göz önünde bulundurmalısınız.
 
Yarış sırasında, oyuncular ekranın altındaki beyaz kareye bacaklar çizer. Çizim yaparken, tırmanıcınızın her seviyede olabildiğince hızlı hareket edebilmesi için en iyi şekli bulmaya çalışın. Neyse ki, bazı seviyelerin kontrol noktaları vardır, bu yüzden bir engele girerseniz, son kontrol noktasından tekrar başlarsınız.
 
Draw Climber, her seviyede tırmanma yeteneğine sahip bir karakter çizmeye çalışırken yaratıcı olabileceğiniz çok bağımlılık yapan bir oyundur. Göz atın ve her bir engele tırmanmak ve bitiş çizgisinde ilk olmak için doğru bacakları çizip çizemeyeceğinizi görün.

macera
Ball Mayhem! Slice it all!
FORUMUNDAN SON BAŞLIKLAR HIZLI KONU AÇ
Konu
Son Mesaj Cevaplar
Forum konusu bulunamadı
Hızlı Konu Aç
Bu konu BSC Forumlar » Platformlar » dizini altına açılacak.
Lütfen önce ilgili platformu belirleyin.

Kullanıcı Adı Şifre
Draw Climber 0 / 10 0 oy
KÜNYE
Draw Climber
2.0
0
OY
0
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız