Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Dragon Storm Fantasy

Unutulmaz bir hikaye üzerine kurulu dünya standartlarındaki bu oyunda çapraz sunucu savaşlarında mücadele etmek için ejderha ol. Kendi başına savaş ya da müttefiklerini büyük savaş alanlarına yönlendir. Arcus'un güzelliğini ve karanlığını keşfet ve gücünü artırmak için zengin kaynaklar elde et!

?SUNUCULAR ARASI DESTANSI SAVAŞLAR
Arcus toprakları sürekli bir savaş hâlinde, daima yeni kahramanlara ihtiyaç var! Dünyalar ve sunucularası savaşlarda, 10.000’e karşı 10.000 savaşlarında veya hayatta kalma arenalarında tek başına oyna! Silahlarını kuşan ve savaş! Eşsiz "mücadelenin hiç bitmediği sunucular arası birinci sınıf savaş!" deneyimini yaşa.

?KUTSAL EJDERHANI ÇAĞIR
Savaş gücünü geliştirmek için fantastik Kutsal Ejderhaların kilidini aç. Ellerindeki bu yenilikçi oyun deneyimini mutlaka dene. Eşsiz Kutsal Ejderhaları kullanarak gücünü artır. Buz, Ateş, Işık, Karanlık, Yaşam, Zaman ve Uzay'ın güçlerini alırken; devasa bir ejderhaya dönüş ve yoluna çıkan herkesi yok et!

?OYUNDA DEĞİLKEN BİLE KAZANMAYA DEVAM ET
Bırak senin adına DSF halletsin. Meşgulken bile bitmeyen rekabetçi gücünü korumak için yükselt! Çevrimdışıyken zengin kaynaklar al. 7/24 çevrimiçi olmana gerek kalmadan, kolayca oyundaki rekabetin içinde kal!

? ÖZGÜRCE TİCARET YAPMANIN TADINI ÇIKAR
DSF'nin serbest ve güçlü takas sistemi ile oyuncular istedikleri gibi sunucular arasında oyun içi ekipmanları takas edebiliyor. Eşyalar, çevrimiçi olmayı beklemek yerine çevrimdışı iken Müzayede Evi tarafından yönetilir. Dünyanın her yerinden oyuncuların sunucular arasında serbestçe takas yapmasına imkân tanıyan muhteşem ve büyülü bir takas sistemi!

?BECERİ VE YETENEĞİNİ GELİŞTİR
Uyanışının ardından daha güçlü beceri yetenekleri ve yüksek rütbeli harika ekipmanlar senin olacak. Yeni beceri yeteneği atama yükseltmeleri ve beceri yeteneklerini atama özgürlüğü ile daha fazla PVP strateji kombinasyonları ortaya çıkarabileceksin.

?DÜNYA BOSS’LARINA MEYDAN OKU
Zengin ganimetler, XP ve özel hazineler için düzinelerce birinci sınıf boss'u katlet! Boss'un sahip olduğu her şeyi kendininmiş gibi alabilirsin!

?YENİ MÜTTEFİKLER BUL
Karşına çıkan dünyadaki en zorlu boss'lara meydan okumak için arkadaşlarını topla. Bu güçlü düşmanlarla baş etmek için sınırlarını zorlayacaksın ancak büyük riskler devamında büyük ödüller getirir. Hadi, lonca şöhreti için savaş!

Dragon Storm Fantasy mobil oyun rpg mobil türkçe
HABERLER
Xbox Live Gold The LEGO Ninjago Movie Video Game
FORUMUNDAN SON BAŞLIKLAR HIZLI KONU AÇ
Konu
Son Mesaj Cevaplar
Forum konusu bulunamadı
Hızlı Konu Aç
Bu konu BSC Forumlar » Platformlar » dizini altına açılacak.
Lütfen önce ilgili platformu belirleyin.

Kullanıcı Adı Şifre
Dragon Storm Fantasy 0 / 10 0 oy
KÜNYE
Dragon Storm Fantasy
2.0
0
OY
0
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız