Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Dragon Blaze

Dragon Blaze, oyuncuların bir karakter yarattıkları ve insanlara karşı kaos yaymak için uzun bir süre hareketsiz kaldıktan sonra geri dönen yenilmez bir Dragon King ile yüzleşmeleri için maceraperest bir gruba liderlik ettikleri bir RPG oyunudur. Dragon Blaze'deki oyun sistemi Odin Sphere (Playstation 2) ve Muramasa: The Demon Blade (Wii) gibi Vanillaware oyunlarına benzer, ancak daha basit bir savaş sistemine sahiptir. Bu durumda, tek yapmanız gereken, kullanmak istediğiniz anda bir tuşa basmak, geri kalanı ise otomatiktir.
 
Savaşlar arasında, oyuncular kahramanlarını ve maceraperest takımlarını yönetebilirler. Başlangıçta, karakterinizi beş farklı türden birini seçerek yaratırsınız: savaşçı, okçu, papaz, sihirbaz veya haydut. Her birinin kendi becerileri, avantajları ve kusurları vardır.
 
Bu türde her zaman olduğu gibi, macera boyunca kahramanınızı donatmak için düzinelerce nesneye sahip olacaksınız. Ayrıca, maceracı gruplara düzinelerce farklı karakter tipi ekleyebilirsiniz ve hatta daha güçlü karakterler oluşturmak için bunları birleştirebilirsiniz.
 
Dragon Blaze, eğlenceli olmanın yanı sıra, kesinlikle muhteşem grafikler sunan mükemmel bir RPG oyunudur. Dragon Blaze'in bu türün en güzel grafiklerinden bazılarının Android'de olduğunu söylemek çok fazla olmaz.

ryo aksiyon macera
Extraordinary Ones Guardian Tales
FORUMUNDAN SON BAŞLIKLAR HIZLI KONU AÇ
Konu
Son Mesaj Cevaplar
Forum konusu bulunamadı
Hızlı Konu Aç
Bu konu BSC Forumlar » Platformlar » dizini altına açılacak.
Lütfen önce ilgili platformu belirleyin.

Kullanıcı Adı Şifre
Dragon Blaze 0 / 10 0 oy
KÜNYE
Dragon Blaze
2.0
0
OY
0
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız