Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Dear My Cat

Dear My Cat, başarılı Tap Tap Fish oyununun yaratıcılarından bir oyundur. Bu başlıkta göreviniz güzel bir adanın şartlarını iyileştirmek. Bu cennette tek sakin, bir evin yanında tek başına uyanan bir kedidir. Göreviniz, ödüllerinizi yeni öğelerin ve niteliklerin kilidini açmak için kullanırken bu kediye yardım etmektir.
 
Şüphesiz, oyunun grafikleri ve sesler, tamamen rahatlatıcı bir deneyim sunmak için mükemmel uyum sağlar. Seviyeleri geliştirmek ve adanın her köşesini ve burcunu iyileştirmek için elementlerin her birine dokunmanız yeterli. Aynı şekilde, kedinizin yalnız olmadığından emin olmak için adaya daha fazla kedi çekmeye çalışmanız gerekir.
 
Dear My Cat'te kedinizin arkadaşlarının geleceği bir tren istasyonu kurabilirsiniz. Adaya ne kadar çok insan çekerseniz, cennetinizin tüm bölümlerini iyileştirme sorumluluğu o kadar büyük olacaktır. Oyunda ilerlemek için çiçeklerle ve inşa ettiğiniz evlerle ilgilenirken altın toplamanız gerekir.
 
Dear My Cat, size mükemmel grafiklerle birlikte harika bir rahatlatıcı oyunu, inanılmaz derecede bağımlılık yaratan bir oyun kurgusu ile sunuyor. Ve hepsinden önemlisi, hepsine, yalnızca başlığın genel uyumuna katkıda bulunan güzel bir piyano müziği eşlik ediyor.

simülasyon macera
Mazes & More The Seven Deadly Sins: Grand Cross (JP)
FORUMUNDAN SON BAŞLIKLAR HIZLI KONU AÇ
Konu
Son Mesaj Cevaplar
Forum konusu bulunamadı
Hızlı Konu Aç
Bu konu BSC Forumlar » Platformlar » dizini altına açılacak.
Lütfen önce ilgili platformu belirleyin.

Kullanıcı Adı Şifre
Dear My Cat 0 / 10 0 oy
KÜNYE
Dear My Cat
2.0
0
OY
0
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız