Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Dead Shell

Dead Shell, Doom-4 gezegenindeki uzak bir yerleşim yeri olan Plutonia'dan gönderilen bir paralı askeri oynadığınız roguelike bir oyundur. Tek amacınız, nüfusun tamamına ne olacağını öğrenmektir. Ancak her türden canavar ve şeytanla yüzleşmeye başladığınızda neler olduğunu keşfetmeniz uzun sürmez.
 
Dead Shell'deki haritalar her zaman rastgele oluşturulur, yani aynı oyunu asla iki kez oynayamazsınız. Bir seviyeye başlarken, oyun her türlü harita, yaratık ve ödülü kullanarak özel bir ortam oluşturur. Yan odada ne bulacağınızı asla bilemezsiniz.
 
Dead Shell'deki savaşlar, çoğu geleneksel roguelike için her zamanki gibi sıra tabanlıdır. Saldırınızda hangi silahı kullanmak istediğinizi seçebilir ve düşmanın size verebileceği hasarın yanı sıra düşmanınıza vereceğiniz hasarı kolayca görebilirsiniz. Karakterinizin yaşam puanı sıfıra düşerse ölürsünüz ve yeni bir oyuna başlamanız gerekir.
 
Dead Shell, yaklaşımı açıkça Doom'a saygı duruşunda bulunan mükemmel bir roguelike (daha çok bir 'roguelite' gibi olsa da)'dır. Basit, eğlenceli oyun mekaniği ve şaşırtıcı retro grafikler sunar.

ryo aksiyon macera
33RD: Random Defense Treasures of the Deep
FORUMUNDAN SON BAŞLIKLAR HIZLI KONU AÇ
Konu
Son Mesaj Cevaplar
Forum konusu bulunamadı
Hızlı Konu Aç
Bu konu BSC Forumlar » Platformlar » dizini altına açılacak.
Lütfen önce ilgili platformu belirleyin.

Kullanıcı Adı Şifre
Dead Shell 0 / 10 0 oy
KÜNYE
Dead Shell
2.0
0
OY
0
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız