Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Cyberika

Cyberika, şirketlerin ve neon işaretlerin her şeyi ele geçirdiği gelecek için uygun olan bir bilgisayar korsanı dünyasında geçen büyüleyici üçüncü şahıs bir RPG'dir. Kafanıza yerleştirilen yapay zekanın yardımı sayesinde şehrin kralı olana kadar ilerlemeye devam edebilirsiniz.
 
Diğer Kefir! oyunlarında olduğu gibi Cyberika'nın en önemli yönlerinden biri kaynaklar toplayarak çeşitli nesneler yapmak ve karıştırmaktır. Oyuna başladıktan kısa bir süre sonra bir masa, bir bilgisayar ve bir mutfak bulunan apartman dairenize girersiniz... ancak, bunlardan birini kullanmadan önce tamir yapmanız gerekir. Neyse ki, her türlü tornavida, kılavuz, metal plaka, kablo, koli bandı ve diğer malzemeler elinizin altındadır.
 
Cyberika dünyası kesinlikle devasadır. Maceranız oldukça küçük bir alanda başlar, ancak birkaç görevi tamamladıktan sonra şehrin tamamını keşfedebilirsiniz. Ayrıca komşu şehirlere gitmek için sürebileceğiniz bir araba vardır ve bu süre boyunca oyunun kontrolleri direksiyonun sol tarafta ve gaz ve fren butonlarının sağda bulunduğu sonsuz koşuculara benzerdir.

aksiyon macera
Forge of Glory Nextgen: Truck Simulator
FORUMUNDAN SON BAŞLIKLAR HIZLI KONU AÇ
Konu
Son Mesaj Cevaplar
Forum konusu bulunamadı
Hızlı Konu Aç
Bu konu BSC Forumlar » Platformlar » dizini altına açılacak.
Lütfen önce ilgili platformu belirleyin.

Kullanıcı Adı Şifre
Cyberika 0 / 10 0 oy
KÜNYE
Cyberika
2.0
0
OY
0
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız