Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

CubeX

Eğer Rubik Küplerini çözmek için saatler harcayan kişilerdenseniz CubeX dilediğiniz zaman bir bulmaca çözmenize yardımcı olmak için arka cebinizde sahip olabilecğeiniz müthiş bir uygulamadır.
 
Rubik Küpünü çözebilmek için uygulamaya sadece hangi tarafların çözüldüğünü ve hangi tarafların hala karışık olduğunu belirterek küpünüzün nasıl göründüğünü belirtin. Ayrıca, uygulamaya karelerin renklerini girmenize de yardımcı olur.
 
Her bir taraftaki karelerin rengini elle de girebilirsiniz. Ya da, sabırsızsanız, küpün her bir kısmının fotoğrafını çekebilir ve uygulamanın kendi kendine kalanı çözmesine izin verebilirsiniz. Her iki durumda da, uygulama çok zaman harcamadan küpü nasıl çözebileceğinizi öğrenmenize yardımcı olur.
 
CubeX, sadece birkaç saniye içinde Rubik Küplerini çözmeniz için ilginç bir uygulamadır. Bu ünlü ve mücadele gerektiren bulmacada her sıkıştığınızda size yardımcı olacak bu uygulamaya sahip olduğunuzu bilerek küpün tamamını çözmeye çalışırken beyninizi teste tabi tutun.

bulmaca macera platform
The Battle of Polytopia VCT Challengers
FORUMUNDAN SON BAŞLIKLAR HIZLI KONU AÇ
Konu
Son Mesaj Cevaplar
Forum konusu bulunamadı
Hızlı Konu Aç
Bu konu BSC Forumlar » Platformlar » dizini altına açılacak.
Lütfen önce ilgili platformu belirleyin.

Kullanıcı Adı Şifre
CubeX 0 / 10 0 oy
KÜNYE
CubeX
2.0
0
OY
0
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız