Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Cooking: My Story

Cooking: My Story, popüler bir restoranı yönetmekten sorumlu olduğunuz eğlenceli bir günlük yemek pişirme oyunudur. Aynı anda birden fazla görevi yerine getirerek kendinizi test etmeyi seviyorsanız, bu şüphesiz çok akıllıca bir seçim olacaktır.
 
Cooking: My Story uygulamasında, patronunuzun tavsiyelerini ve kurallarını dinleyerek maceranıza başlarsınız. Size her zaman uymanız gereken ana yönergeleri verecektir. Müşteriler gelip istedikleri ürünleri isteyeceklerdir. Bu nedenle, mantıklı olduğu için, en önemli şey emirlerine mümkün olan en kısa sürede hizmet etmek olacaktır. Elbette, yiyeceklerin mükemmel bir şekilde hazırlanıp sunulması için zamanlara dikkat edin.
 
İşletmenizden elde edeceğiniz kazançla, Cooking: My Story uygulamasında mutfağınızı daha az çaba harcarken daha az sürede ihtiyacınız olanı hazırlamanıza yardımcı olacak daha iyi mutfak gereçleriyle donatarak geliştirebilirsiniz. Bununla birlikte, her durumda, tek yapmanız gereken pişirmeniz gereken öğelere dokunmak ve kaydırmaktır. Tüm bunlar olurken yüksek kaliteli 3D grafiklerin keyfini çıkarın.
 
Kısacası Cooking: My Story ile gerçek hayatta yaptığınız gibi hızlı bir şekilde yemek hazırlayarak kendinizi sınayabilirsiniz. Zamana karşı yarışabilir misiniz?

simülasyon yemek
Animal Hide and Seek Cook It! Chef Restaurant Cooking Game
FORUMUNDAN SON BAŞLIKLAR HIZLI KONU AÇ
Konu
Son Mesaj Cevaplar
Forum konusu bulunamadı
Hızlı Konu Aç
Bu konu BSC Forumlar » Platformlar » dizini altına açılacak.
Lütfen önce ilgili platformu belirleyin.

Kullanıcı Adı Şifre
Cooking: My Story 0 / 10 0 oy
KÜNYE
Cooking: My Story
2.0
0
OY
0
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız