Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Conan Chop Chop

1-4 oyuncu
Solo ya da arkadaşlarınızla birlikte oynayın.
Conan ol… ya da başka biri!

Savaşçı tanrılarının çeşitli kadroları arasında seçim yap ve tarzına uygun silahlar ve eşyalar ekle.
 
Saf epiklik arayışlarına katılın!
Dünyayı kurtarmak üzeresiniz! Tüccarlar hala malları için sizden para almaya devam edecekler ve bazı kasaba halkı sizi kendi görevleriyle rahatsız edebilir. Ama korkma, bazıları senin zamanına değecek.
 
Her bir köşeyi araştırın!
Darkwood'un karanlık odunlarını keşfedin, Hyperboria'nın süzülen topraklarında cesaretle dolaşın ve Vanaheim'in buzlu dünyasını görün. Conan Chop Chop her yeri keşfetmenizi sağlar!
 
Loot, loot ve daha fazla lott!
Conan Chop Chop, her biri aklınıza gelebilecek her türden şiddetli oyun tarzını uyarlamaya uygun çok çeşitli silahlar, biblolar ve efsanevi eşyalar içerir.
 
Usta şaşırtıcı tarak!
Etrafınızdaki kafataslarını çatlatmak için nefes kesen 360 ° döndürme saldırısı yapın. Işık hızıyla öne doğru hareket edin. Kılıcınızı hem uzun yollarda hem de yanlara sallayın, oyunda dövüşlerinizin saf görkemini kavramak için mücadele ederken havaya uçmanızı sağlayacak bir oyunda.
 
Acımasız boss'lar!
Thoth-Amon'la yüzleşmeden önce The Goth of The Koth ve The Vanheim of Frost devleri gibi boss'ları yenmelisiniz. Bunun yerine, sizi Lava Reflux, Tail Whip ve Loogie Glob gibi katil hamlelerle yok etmeye çalışacaklar.
 
Sonsuz tekrarlanabilirlik!
Tamamen rastgele haritalar ve tonlarca silah ve yetenek denemek için her yeni oyunun tamamen yeni bir deneyim olacağını garanti edin. Bir kereden fazla ölmek zorundasınız, ancak bir sonraki oyununuzda kullanılabilecek yeni silahların kilidini açabilirsiniz.

Conan Chop Chop Funcom Mighty Kingdom Barbar Conan dünyasında geçen ve rogue-like unsurl
HABERLER
Rock of Ages III: Make & Break Blade Runner
FORUMUNDAN SON BAŞLIKLAR HIZLI KONU AÇ
BSC Forumlar » Platformlar »
Konu
Son Mesaj Cevaplar
Forum konusu bulunamadı
Hızlı Konu Aç
Bu konu BSC Forumlar » Platformlar » dizini altına açılacak.
Lütfen önce ilgili platformu belirleyin.

Kullanıcı Adı Şifre
Conan Chop Chop 0 / 10 0 oy
KÜNYE
Conan Chop Chop ÇOKLU PLATFORM
2.0
0
OY
0
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız