Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Color by Number

Color by Number, çizgileri kullanarak şekilleri renkle doldurmaya çağıran bağımlılık yaratıcı bir renklendirme oyunudur. Bu renk ve tonlarca başka nesnelerle dolu eğlenceli uygulamanın keyfini çıkarın.
 
Color by Number her şekli küçük bir kareye böler ve bunlara belirli bir sayı atar. Her sayı farklı bir renkle ilişkilendirilir ve tek göreviniz ilgili rengi doğru sayıya uygulamaktır. Oyun yetişkinlere ve çocuklara yöneliktir, bu nedenle ihtiyacı olanlara ek yardım sağlar. Örneğin, doğru renge tıklarsanız, karşılık gelen tüm kareler gri renge dönüşür.
 
Color by Number'daki katalog oldukça etkileyicidir, dolayısıyla renklendirmekten sıkılmayacaksınız. Color by Number'ın sunduğu bir başka harika özellik ise kendi resimlerinizi oluşturabilir ve renklendirebilirsiniz. Bir olasılıklar dünyası var önünüzde çünkü hayal edebileceğiniz her şeyi renklendirmeniz mümkün.
 
Tüm çizim renklendirildiğinde, çalışmanızın genel görünümünü kontrol edebilir ve resminizin sıfırdan yaşam dolgunluğuna nasıl geçtiğini izleyebilirsiniz. İşiniz bittiğinde, şaheserinizi arkadaşlarınızla ve ailenizle paylaşın ve bu eğlenceli uygulamanın tadını sonsuz saatlerce çıkarın.

simülasyon macera
Drive Club Smash Colors 3D
FORUMUNDAN SON BAŞLIKLAR HIZLI KONU AÇ
Konu
Son Mesaj Cevaplar
Forum konusu bulunamadı
Hızlı Konu Aç
Bu konu BSC Forumlar » Platformlar » dizini altına açılacak.
Lütfen önce ilgili platformu belirleyin.

Kullanıcı Adı Şifre
Color by Number 0 / 10 0 oy
KÜNYE
Color by Number
2.0
0
OY
0
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız