Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Collect Cubes

Collect Cubes, tek bir hedefle tamamlamanız için size sonsuz seviyeler sunan sıradan bir oyundur: ekranda gördüğünüz tüm küpleri toplamak. Düşük zorluk seviyesi sayesinde rahatlamanıza yardımcı olacak mükemmel bir oyun.
 
Collect Cubes'taki seviyelerin gelişme şekli basittir. Tüm küpleri ekranın üstünden altına taşımak için kullanmanız gereken bir tür kepçeyi kontrol edeceksiniz. Bunu yapmak için, onları toplarken parmağınızı ekranda kaydırmanız yeterlidir.
 
Collect Cubes oynamak size görsel ASMR'ye yakın bir deneyim sunar: Her seviyedeki figürleri küplere dönüştürmek ve yavaş yavaş ekranın altına getirmek inanılmaz derecede tatmin edicidir. Sorun şu ki, her seviyeden sonra bir reklam izlemeye zorlanacaksınız. Bu durum, bu yatıştırıcı deneyimi bir tür işkence makinesine dönüştürebilir.
 
Collect Cubes, her yaştan oyuncunun keyifle oynayabileceği harika bir gündelik oyundur; en ufak bir şiddet bile yok ve kontrolleri çok basit. Her yeni ekran, giderek daha karmaşık yapılarla sizi memnun edecek ve harika bir renkli deneyim yaşatacak. Sorun, daha önce de belirttiğimiz gibi, uygulamadaki aşırı reklamlardır.

bulmaca macera platform
Oh God! Boas.io
FORUMUNDAN SON BAŞLIKLAR HIZLI KONU AÇ
Konu
Son Mesaj Cevaplar
Forum konusu bulunamadı
Hızlı Konu Aç
Bu konu BSC Forumlar » Platformlar » dizini altına açılacak.
Lütfen önce ilgili platformu belirleyin.

Kullanıcı Adı Şifre
Collect Cubes 0 / 10 0 oy
KÜNYE
Collect Cubes
2.0
0
OY
0
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız