Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Clicker Knight: Idle Incremental RPG

Clicker Knight: Idle Incremental RPG, yolunuzun kesiştiği her düşmanı yenmek için Android cihazınızın ekranına durmadan dokunacağınız RPG görünümüne sahip bir 'tıklayıcı' oyunudur.
 
Clicker Knight: Idle Incremental RPG, çok iyi tasarlanmış bir arayüze ve her savaşta sizi içine çekecek birçok karaktere ve eşyaya sahip. Seviyeleri geçtikçe, maceralarınızı sona erdirmeye çalışan iskeletlerin, dev mantarların ve diğer kötü niyetli canavarları ekrana tıklayarak yenersiniz.
 
Ayrıca, Clicker Knight: Idle Incremental RPG'nin kilidini açacak tonlarca eşya da mevcuttur: Yeteneklerinizi güçlendirecek ve daha az dokunuşla daha fazla düşmanı yenmenize yardımcı olacak kılıç ve zırh gibi nesneler var.
 
Eğlenceli oyun Clicker Knight: Idle Incremental RPG her türlü düşmanı yenmek için mümkün olduğunca hızlı bir şekilde telefonunuzun ekranına dokunun.

ryo aksiyon macera
Idle Monster Frontier Epic Monster
FORUMUNDAN SON BAŞLIKLAR HIZLI KONU AÇ
Konu
Son Mesaj Cevaplar
Forum konusu bulunamadı
Hızlı Konu Aç
Bu konu BSC Forumlar » Platformlar » dizini altına açılacak.
Lütfen önce ilgili platformu belirleyin.

Kullanıcı Adı Şifre
Clicker Knight: Idle Incremental RPG 0 / 10 0 oy
KÜNYE
Clicker Knight: Idle Incremental RPG
2.0
0
OY
0
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız