Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Champion Of The Fields

Champion Of The Fields, bir futbol takımını sıfırdan yönettiğiniz NetEase şirketi tarafından başlatılan ve mümkün olduğunca başarılı olmalarını sağlamak için elinizden gelen her şeyi yapan yeni bir futbol oyunudur. Oyun, bu türdeki FIFA veya PES gibi diğer oyunlara benzer ve hatta birçok futbolcu için resmi lisanslara sahip.
 
Öğreticiyi tamamladıktan sonra, mevcut oyun modlarından birini seçebileceğiniz ana menüye geleceksiniz. Çevrimiçi mod, PvP'yi dünyanın her yerinden diğer oyunculara karşı gerçek zamanlı olarak oynayabileceğiniz özel bir bahsetmeye değer. Oyunun grafikleri, oyunculardan stadyumlara kadar mükemmel. Aslında Cristian Ronaldo, Leo Messi ve Antoine Griezmann'ı sadece yüzlerinden tanımak kolaydır. Animasyon da gerçekten akıcıdır, bu yüzden her sprint, kaçma ve şut atma güzelce gerçekleştirilir.
 
Oyun gelince, şaşırtıcı bir şekilde oynamak kolaydır. Ekranın sağ tarafında, her oynatıcıyı hareket ettirmek için kullanabileceğiniz sanal bir D-pad var. Ekranın sol tarafında, sprint, çekim, geçiş ve yön değiştirme için dört işlem düğmesine sahipsiniz.

spor futbol
Lost Light Survivor Royale
FORUMUNDAN SON BAŞLIKLAR HIZLI KONU AÇ
Konu
Son Mesaj Cevaplar
Forum konusu bulunamadı
Hızlı Konu Aç
Bu konu BSC Forumlar » Platformlar » dizini altına açılacak.
Lütfen önce ilgili platformu belirleyin.

Kullanıcı Adı Şifre
Champion Of The Fields 0 / 10 0 oy
KÜNYE
Champion Of The Fields
2.0
0
OY
0
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız