Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Cars: Fast as Lightning

Cars: Fast as Lightning, Cars adlı filmin dünyada kurulmuş olan bir yarış oyunudur, bu oyunda Lightning McQueen'i de içeren film karakterlerinden herhangi birine karşı arabanızı kullanabilirsiniz.
 
Cars: Fast as Lightning'in oyun kurgusu bir çok 3D yarış oyunundan sadece hız kontrolü olması ve yol kontrolü olmaması bakımından farklıdır. Dönümlerde hızlandırmaya ihtiyaç duyarken ve zıplamak için parmağınızla jestler ya da diğer özel hareketler yaparken gerçek anlamda tekerleğin dönmesinden endişe duymak zorunda kalmayacaksınız.
 
Yarışmanın yanı sıra, Cars: Fast as Lightning'in en eğlenceli kısmı da mevcut, bu da kendi Radiato Springs'inizi inşa edip düzenleyebilmenizdir. İstediğiniz şekilde farklı nesneleri yarış pistine ekleyebileceksiniz.
 
Cars: Fast as Lightning oyununda yarışa tek bir arabayla başlamanıza rağmen, Cars filminden esinlenen 20 farklı araca kadar kullanabilirsiniz. Elbette, öncelikle onları kazanmanız gerekir.
 
Cars: Fast as Lightning çok basit fakat eğlenceli bir yarış oyunudur. Muhteşem grafikleri ve Cars ehliyeti ve diğer detayların akıllıca kullanımı hem çocuklar hem de yetişkinler için oyunu çok daha ideal kılar.

yarış aksiyon macera
Backgammon – Lord of the Board Gangstar Vegas
FORUMUNDAN SON BAŞLIKLAR HIZLI KONU AÇ
Konu
Son Mesaj Cevaplar
Forum konusu bulunamadı
Hızlı Konu Aç
Bu konu BSC Forumlar » Platformlar » dizini altına açılacak.
Lütfen önce ilgili platformu belirleyin.

Kullanıcı Adı Şifre
Cars: Fast as Lightning 0 / 10 0 oy
KÜNYE
Cars: Fast as Lightning
2.0
0
OY
0
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız