Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

BuildTopia

BuildTopia, Fortnite'dan ilham alan bir savaş royale oyunudur ve burada diğer 100 oyuncuya karşı bir savaşta hayatta kalmalısınız. Bu oyun FortCraft ve Creative Destruction arasında ve fantastik görsellere sahip.
 
BuildTopia'daki kontroller tür için standarttır: Sol sanal çubuğunuzla hareket eder ve ilgili düğmeye dokunarak ateş edersiniz. Rakiplerinizi yenmek için sonuna kadar ateş etmenin yanı sıra, çekicinizle kaynak toplamak da önemlidir. Bu aracı harita üzerinde bulduğunuz hemen hemen her yapıya karşı kullanabilirsiniz: Duvar, merdiven ve yer döşemesi için malzeme elde etmek üzere bunları sökünüz.
 
Herhangi bir kendine saygılı çok oyunculu aksiyon oyununda olduğu gibi, BuildTopia'da kullanmak için bir silah ve ekipman bolluğuna rastlıyorsunuz. Tüm bu nesneler adanın etrafına dağılmış durumda, bu yüzden yapılacak en akıllı şey rakiplerinizden önce adayı süpürmek. Bu tip kaplar genellikle en değerli eşyaları içerdiğinden, sandıklara özel dikkat gösterin.
 
BuildTopia'da galip çıkmak için diğer oyuncularla savaşmak zorunda değilsiniz. NetEase'den gelen bu oyu , tüm adanın etrafına dağılmış paraları toplamanız gereken bir moda sahiptir. Kazanan, maç sırasında en çok toplayan oyuncu.
 
BuildTopia tüm bölümlerde mükemmel bir savaş royale. Bu türdeki büyük isimleri kıskanması gerekmeyen bir oyun: PUBG Mobile, Fortnite ve Free Fire.

hayatta kalma macera
Dragon Ball Awakening Avataria - Social Life
FORUMUNDAN SON BAŞLIKLAR HIZLI KONU AÇ
Konu
Son Mesaj Cevaplar
Forum konusu bulunamadı
Hızlı Konu Aç
Bu konu BSC Forumlar » Platformlar » dizini altına açılacak.
Lütfen önce ilgili platformu belirleyin.

Kullanıcı Adı Şifre
BuildTopia 0 / 10 0 oy
KÜNYE
BuildTopia
2.0
0
OY
0
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız