Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Bricks Breaker Quest

Bricks Breaker Quest, popüler Arkanoid'e dayanan eğlenceli bir arcade oyunudur - biraz farklı bir oynanışı olsa da.
 
Bricks Breaker Quest'in arkasında yatan fikir basit: topları, her birinin üzerindeki sayının gösterdiği kadar çok zıplatarak her seviyede yer alan tüm tuğlalardan kurtulmaya çalışmalısınız. Arkanoid'den farklı olarak, Bricks Breaker Quest'te, bu topları platformunuzdan sıçratarak kaydedemezsiniz. Atışınızın açısını seçtikten sonra, hepsi bu yönde ateş eder.
 
Bricks Breaker Quest üç eğlenceli oyun moduna sahip. Hikaye modunda, her biri bir öncekinden daha zor olan ve sınırlı sayıda atışla üç bin seviyeye çıkmanız gerekiyor. 100 Balls modunda, tek bir atışta mümkün olan en yüksek puanı almanız gerekir. Bu modda, bazı bloklarda daha az erişilebilir tuğlalardan kurtulmanıza yardımcı olacak güçlendirmeler yer alır. Çevrimiçi modda, en yüksek puanı almaya çalışırken sırayla dünyanın dört bir yanından oyunculara karşı çevrimiçi oynayacaksınız.

bulmaca macera platform
Ninja Star Shuriken Block Puzzle King
FORUMUNDAN SON BAŞLIKLAR HIZLI KONU AÇ
Konu
Son Mesaj Cevaplar
Forum konusu bulunamadı
Hızlı Konu Aç
Bu konu BSC Forumlar » Platformlar » dizini altına açılacak.
Lütfen önce ilgili platformu belirleyin.

Kullanıcı Adı Şifre
Bricks Breaker Quest 0 / 10 0 oy
KÜNYE
Bricks Breaker Quest
2.0
0
OY
0
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız