Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Breaking Bad: Criminal Elements

Breaking Bad: Criminal Elements, iki efsanevi işletme olan Walter White ve Jesse Pinkman'ın yardımı ile kendi yasa dışı işler pistinizi kurduğunuz bir yönetim stratejisidir. Onların önerileri ve uzmanlıkları sayesinde, en alttan başlayacaksınız ama sonunda bütün şehri fethetmek zorunda kalacaksınız.
 
Merkezinizde, laboratuvar, tuğla dükkan, zırhlı bir kamyonet, gözetleme kuleleri vb. farklı bina türlerini inşa edebilir ve geliştirebilirsiniz. Ek olarak, her binayı ve barikatı tam olarak istediğimiz yere yerleştirebileceğiz. Bu anlamda, karşılaşabileceğiniz düşman saldırılarına karşı savaşabilecek gerçek kaleler oluşturabilirsiniz.
 
Merkezinizi geliştirmek önemlidir, ancak bölgenizi genişletmek de çok önemli. Bu amaçla, haritada yeni alanları ele geçirmeniz gerekir. Bunu yapmak için, düşman üslerine saldırmak amacıyla göndereceğiniz özel bir karakter tarafından yönetilen bir saldırı filosu yaratmanız gerekir. Örneğin, bu çalışmalar Clash of Clans'e çok benzer.
 
Breaking Bad: Criminal Elements'ın daha iyi bölümlerinden biri, hiç şüphesiz resmi lisansını kullanmasıdır. TV şovlarından çok sayıda karakterle tanışıp etkileşime girebilir, onları işe alabilir ve becerilerinizi imparatorluğunuza ekleyebilirsiniz.
 
Breaking Bad: Criminal Elements, iyi grafikler ve yavaş yavaş tamamlayacağınız yüzlerce görev içeren eğlenceli bir yönetim strateji oyunudur. Özellikle popüler TV şovunu seven herkesi sevindirecek eğlenceli bir oyun.

strateji taktik yönetim
Narcos: Cartel Wars Hero Hunters
FORUMUNDAN SON BAŞLIKLAR HIZLI KONU AÇ
Konu
Son Mesaj Cevaplar
Forum konusu bulunamadı
Hızlı Konu Aç
Bu konu BSC Forumlar » Platformlar » dizini altına açılacak.
Lütfen önce ilgili platformu belirleyin.

Kullanıcı Adı Şifre
Breaking Bad: Criminal Elements 0 / 10 0 oy
KÜNYE
Breaking Bad: Criminal Elements
2.0
0
OY
0
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız