Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Brave Conquest

Brave Conquest, sonsuz iblis çeteleri tarafından tehdit edilen bir krallığın kontrolünü size veren bir strateji ve yönetim oyunudur. Bir yandan, bir grup bina inşa etmeniz ve yükseltmeniz gerekecek. Öte yandan, şeytanlara karşı savaşmak için birliklerinize savaş alanlarında rehberlik etmeniz gerekecek.
 
Brave Conquest'in oynanışı, IGG'nin Lords Mobile'ına benzer. Binalarınızı genel harita üzerinde inşa edebilir ve yükseltebilirsiniz. Kaynaklar edinebilir, asker yetiştirebilir ve yeni teknolojiler edinebilirsiniz. Ayrıca, savaşları başlatmak için yeni bölgeleri keşfedebilir ve düşmanlara dokunabilirsiniz.
 
Brave Conquest'teki savaşlar iki aşamaya ayrılmıştır. İlk aşamada, birliklerinizi ve kullanmak istediğiniz düzeni seçmeniz gerekecek. Bunu yapmak için, birimlerinizin her birinin zayıf ve güçlü noktalarını anlamaya çalışın. Örneğin, rakibin ordusunda bir grup saldırı birimi görürseniz, süvarilerinizi konuşlandırmak iyi bir fikir olabilir. Savaşların ikinci aşaması basittir: Birliklerinizin savaştığını göreceksiniz ve yapmanız gereken tek şey özel becerilerinizi doğru zamanda etkinleştirmek.
 
Brave Conquest, daha kapsamlı bir deneyim sunmak için en iyi Lords Mobile özelliklerini ödünç alan mükemmel bir strateji oyunudur. Oyun ayrıca harika görseller içerir ve kilidini açabileceğiniz bir dizi farklı görev, seviye ve birlikler içerir.

strateji taktik yönetim mobil IGG
Wild Brawlers StreamCraft
FORUMUNDAN SON BAŞLIKLAR HIZLI KONU AÇ
Konu
Son Mesaj Cevaplar
Forum konusu bulunamadı
Hızlı Konu Aç
Bu konu BSC Forumlar » Platformlar » dizini altına açılacak.
Lütfen önce ilgili platformu belirleyin.

Kullanıcı Adı Şifre
Brave Conquest 0 / 10 0 oy
KÜNYE
Brave Conquest
2.0
0
OY
0
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız