Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Brain Story Love

Brain Story Love, oyuncuların farklı kadınların kıyafetlerini çıkararak, bir görüntüyü tamamlamak için bir şeyler çizerek veya bir kadının vücudundaki gizli nesneleri bulmak için sahneleri tarayarak farklı seviyeleri çözmesi gereken bulmaca oyunlarından biridir. Çoğu durumda, kadınları sadece cinsel arzu nesnesine dönüştüren kadın düşmanı bir bakış açısıyla tasarlanmış utanç verici bir durum yaratmanız gerekir.
 
{Brain Story Love'in çalışma şekli her zamankiyle aynıdır: Her seviyede, bir dizi nesne bulmanız ve bir durumu çözmenizin istendiği bir tür bulmaca bulursunuz; sahneye bir şey çizerek, kıyafetleri çıkararak veya " tarama" karakterlerden biri. Karşılaştığınız durum türleri şunlardır: "o kızın tişörtünü çıkar", "düğmelerini çözmesini sağla", "güneşi kadına yaklaştır ki kıyafetlerini çıkarsın" vb.
 
Oyun tamircisi başlangıçta eğlenceli olsa da, hemen hemen her seviyenin arsız ve erotik olacak şekilde tasarlandığını (ve bunda yanlış bir şey yok) vurgulamak önemlidir, ancak kadınlar sonunda arzu nesnelerine üzücü bir azalmaya yenik düşerler. cinsel tacizi ve saldırıyı normalleştiren anlatılar sadece normalleştirilmekle kalmaz, aynı zamanda eğlenceli olarak kabul edilir ve oyunun gerçekten endişe verici yönü budur.

bulmaca macera platform
Funny Man Fashion Dress up games for girls
FORUMUNDAN SON BAŞLIKLAR HIZLI KONU AÇ
Konu
Son Mesaj Cevaplar
Forum konusu bulunamadı
Hızlı Konu Aç
Bu konu BSC Forumlar » Platformlar » dizini altına açılacak.
Lütfen önce ilgili platformu belirleyin.

Kullanıcı Adı Şifre
Brain Story Love 0 / 10 0 oy
KÜNYE
Brain Story Love
2.0
0
OY
0
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız