Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Boom Boom Soccer

Boom Boom Soccer, bir takımın tamamını bir oyun için kontrol etmek yerine, birkaç anahtar oyun sırasında belirli oyuncuları oynayacağınız bir futbol oyunudur. Bununla birlikte, zaferi veya yenilgiyi belirleyeceklerinden, bu oyunlarda elinizden geleni yapmanız gerekiyor.
 
Top oyuna girmeden önce daha iyi takım belirlenir. Oyuncularınız otomatik olarak diğer takımın oyuncularıyla karşılaştırılır. Daha iyi istatistiklere sahipseniz, oyunları başarıyla koşturmak daha kolay olacaktır. Ancak rakibinizin oyuncularından daha kötüyse, bu çok daha zor olacaktır.
 
Boom Boom Soccer'da oldukça önemli birkaç oyun bulacaksınız. Bazılarında, tutulmayan bir oyuncuya topu geçirmeniz gerekir, diğerlerinde kaleci eldivenlerinizi giyin ve rakibinizin atışlarını engellemeye çalışın. Tabii ki, gol atmak için kaleye de şut da çekebilirsiniz.
 
Boom Boom Soccer benzersiz ve eğlenceli bir futbol oyunu. Bazı önemli oyunlar gerçekten eğlenceli. Asıl mesele oyunun ritim eksikliğidir. New Star Soccer gibi diğer efsanevi oyunlar benzer bir şey yapıyor, ancak çok daha başarılı.

spor futbol
Hero Hunters Box Office Tycoon
FORUMUNDAN SON BAŞLIKLAR HIZLI KONU AÇ
Konu
Son Mesaj Cevaplar
Forum konusu bulunamadı
Hızlı Konu Aç
Bu konu BSC Forumlar » Platformlar » dizini altına açılacak.
Lütfen önce ilgili platformu belirleyin.

Kullanıcı Adı Şifre
Boom Boom Soccer 0 / 10 0 oy
KÜNYE
Boom Boom Soccer
2.0
0
OY
0
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız