Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Body Race

Body Race, Fat 2 Fit! e benzeyen sıradan bir oyundur, burada bir kıza kilo vermesi ve ölçeğe göre hedef ağırlığa ulaşması için yolculuğunda eşlik edersiniz. Bunu yapmak için, onun siluetini tanımlamanıza yardımcı olacak sebze ve diğer yiyecekleri toplarken fast food yemekten kaçınmalısınız.
 
Body Race'de basit kontroller, parmağınızı ekranda soldan sağa kaydırınca etrafında döner. Bunu yaparak, kalori tüketiminizi artıracak ve dolayısıyla kilo aldıracak hamburger ve diğer yiyeceklerden uzak durmaya çalışırsınız.
 
Body Race'in en eğlenceli özelliklerinden biri de yiyecek toplarken karakterin vücudunun gelişimini gerçek zamanlı olarak izleyebilmeniz. Bu, kareli çizgiyi uygun bir ağırlıkla geçmeye çalışırken bitiş çizgisine ulaşmanızı sağlar. Hatta yolun sonunda son kilonuzu kilo olarak ölçecek bir teraziye çıkmanız ve her elbiseye sığıp sığamayacağınızı değerlendirmeniz gerekecek.
 
Body Race, bu kızın tartıyla yüzleşmeden önce kilo vermesine yardımcı olma yeteneğinizi test eden eğlenceli bir oyundur. Bunu yapmak için, yolda görünen farklı yiyecekleri yerken seçici ve yetenekli olmalısınız.

macera
Car Mechanic Station VIP Guard
FORUMUNDAN SON BAŞLIKLAR HIZLI KONU AÇ
Konu
Son Mesaj Cevaplar
Forum konusu bulunamadı
Hızlı Konu Aç
Bu konu BSC Forumlar » Platformlar » dizini altına açılacak.
Lütfen önce ilgili platformu belirleyin.

Kullanıcı Adı Şifre
Body Race 0 / 10 0 oy
KÜNYE
Body Race
2.0
0
OY
0
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız