Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Blitzcrank

Blitzcrank oyuncusu Poro Roundup, Riot Games (Legends Ligi'nin yaratıcısı) tarafından geliştirilen ve saygın bir koşucudur. Buradaki görevi şeytani Baron Nashor'u hayvan arkadaşları tarafından yemekten korumak olan bir savaş robotu olan Blitzcrank'i oynarsınız.
 
Oyun, bu türün diğer oyunlarından farklı. Ekranın sol tarafındaki düğmeler, yukarı ve aşağı hareket etmenizi sağlarken, ekranın herhangi bir yerine dokunduğunuzda kolunuzu uzatarak bir hayvan toplayabilirsiniz. Amaç, hiçbir hayvanı geride bırakmamaktır. Geride bıraktığınız her biri için bir kalbinizi kaybedersiniz.
 
Blitzcrank oyuncusu Poro Roundup, 10'dan fazla farklı seviyeye sahip. Bazılarının sonunda, League of Legends'ın dışındaki patronlara karşı karşıya kalıyorsunuz. İlerledikçe, korkusuz robot kahramanınız için yeni yeteneklerin kilidini açabilirsiniz.
 
Blitzcrank Poro Roundup 16-bit estetik ve taze, eğlenceli bir oyun ile yandan kaydırma oyunudur. MOBA oyunlarının kralı tüm referansları sayesinde, League of Legends hayranları için bir oyun olacağından emin olabilirsiniz.

macera
VALORANT Mobile Tango Messenger
FORUMUNDAN SON BAŞLIKLAR HIZLI KONU AÇ
Konu
Son Mesaj Cevaplar
Forum konusu bulunamadı
Hızlı Konu Aç
Bu konu BSC Forumlar » Platformlar » dizini altına açılacak.
Lütfen önce ilgili platformu belirleyin.

Kullanıcı Adı Şifre
Blitzcrank 0 / 10 0 oy
KÜNYE
Blitzcrank
2.0
0
OY
0
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız