Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Bless Unleashed

Bless Unleashed, ilk olarak Xbox One'a çıkacak olan yeni nesil bir MMORPG. Canlı bir dünyada maceraya dalıp bu vahşi topraklarda yaşayan acımasız ve ölümcül canavarlarla savaş (ve hayatta kal). Her biri kendine has farklı kombinasyonlarda çarpışma deneyimleri sunan ve çevrimiçi oynanmak üzere tasarlanmış beş klasik sınıftan birini seç. Tehlikeli yaratıklar ve kutsal sırlarla dolup taşan, zengin detaylara sahip dünyayı keşfedip burada hayatta kalmak için ekibini topla.
 
•Büyüleyici, Detaylı - Unreal Engine 4 ile yaratılmış, zengin detaylarla süslenmiş bu açık dünyayı keşfet. Keşfe çıkmak, yeni şeyler bulmak ve devasa canavarlarla savaşmak için arkadaşlarınla ekip oluştur.
•Farklı Kombinasyonlara Dayalı Çatışma - Doğru konumlandırmanın, ölümle yaşam arasındaki çizgiyi çektiği ödüllendirici bir çarpışma deneyimi için kendi kombinasyonlarını yarat.
•Son Derece Tehlikeli - Kendini devasa ejderhalar, devler ve başka fantastik yaratıklardan koru; diğer oyuncuların da birer tehlike oluşturduğunu unutma.
•Yetişkinlere Yönelik - Bless Unleashed, zengin ve karmaşık bir hikâyesi, detaylı senaryosu olan şiddet dolu bir dünya.
•Dost ve Düşman - Bu canlı açık dünya, oyunculara çeşit çeşit fantastik yaratığa ve birbirlerine karşı verdikleri savaşta hayatta kalmaları için meydan okuyor. Entegre PVP ile attığın her adım yeni bir tehlike.
• Sürprizlerle Dolu Klasik Fantezi - Sihir dolu bu dünyada, esrarlı Büyücü veya gözünü kan bürümüş Berserker gibi sınıfları da içeren, beş klasik fantezi sınıfı arasından seçimini yap. Yoldaşlarınla birlikte tanrılarla ilgili gerçeği ortaya çıkarmak ve tanrılarla yüzleşmek için dünyayı dolaş.

Bless Unleashed Bandai Namco Round 8 Studio of Neowiz MMORPG Xbox One
HABERLER
Forza Street Dog Duty
FORUMUNDAN SON BAŞLIKLAR HIZLI KONU AÇ
BSC Forumlar » Platformlar »
Konu
Son Mesaj Cevaplar
Forum konusu bulunamadı
Hızlı Konu Aç
Bu konu BSC Forumlar » Platformlar » dizini altına açılacak.
Lütfen önce ilgili platformu belirleyin.

Kullanıcı Adı Şifre
Bless Unleashed 0 / 10 0 oy
KÜNYE
Bless Unleashed
2.0
0
OY
0
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız