Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Black Clover Phantom Knights

Black Clover Phantom Knights, popüler manganime Black Clover'a dayanan, ancak yeni bir hikayeye sahip bir RPG'dir. Bu eğlenceli RPG, Asta, Noelle ve Yami gibi Manganime'daki en sevdiğiniz karakterlerin yanı sıra özellikle oyun için oluşturulmuş yeni kahramanları da içerir.
 
Elbette, muazzam savaşlar içeren Black Clover Phantom Knights'ın en önemli kısmı savaşlardır. Bu oyunda, karakterlerinizi otomatik olarak saldırdıklarından doğrudan kontrol edemezsiniz. Ancak çeşitli seçeneklerden en iyi dizilişi seçmek ve hangi kahramanların düşman ordularıyla yüzleşeceği size kalmıştır.
 
Sadece bu değil, oyunun gacha sistemiyle keşfedilecek çok çeşitli karakterler de bulunur, her biri stratejinizi etkileyecek bir sınıfa sahiptir. Ancak en iyi yanı, yeterince normal saldırıdan sonra güçlü bir limit kırma saldırısı başlatabilmenizdir. Beş kahramandan oluşan dengeli bir takım seçin ve rakiplerinizi yenip yenemeyeceğinizi görün.
 
Black Clover Phantom Knights, sizi Yuki Tabata'nın dünyasına çekecek mükemmel bir RPG'dir. Görsel roman tarzı anlatı sahnelerinde yavaşça ortaya çıkan harika bir hikayeye sahip fantastik bir başlıktır. Harika hikayesi, çeşitli oyun modları ve kapsamlı karakter geliştirme sistemiyle bu RPG sizi Android'inize bağımlı yapacak!

ryo aksiyon macera hikaye
Sailor Moon Drops Drift Spirits
FORUMUNDAN SON BAŞLIKLAR HIZLI KONU AÇ
Konu
Son Mesaj Cevaplar
Forum konusu bulunamadı
Hızlı Konu Aç
Bu konu BSC Forumlar » Platformlar » dizini altına açılacak.
Lütfen önce ilgili platformu belirleyin.

Kullanıcı Adı Şifre
Black Clover Phantom Knights 0 / 10 0 oy
KÜNYE
Black Clover Phantom Knights
2.0
0
OY
0
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız