Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Bigfoot Hunting Multiplayer

Bigfoot Hunting Multiplayer, devasa Bigfoot'u avlamaya çalışırken Android ekranınıza takılıp kalmanızı sağlayacak bir aksiyon oyunudur. Devasa canavarları bulun ve onları güçlü silahlarınızla ??öldürün.
 
Hayatta kalma oyunlarını seviyorsanız Bigfoot Hunting Multiplayer'da çok eğleneceksiniz. Maceranıza başlamadan önce iki farklı oyun modu arasından seçim yapabilirsiniz: solo veya çok oyunculu. Ancak hangi seçeneği seçerseniz seçin, kullanmanız gereken kontroller tamamen aynı olacaktır.
 
Bigfoot Hunting Multiplayer içindeki her araç ve joystick'in kendi işlevi vardır. Ekranın sol alt köşesindeki sanal kontrolcü ile karakterinizi hareket ettirebilirsiniz ancak karakterinizin çok yavaş hareket edeceğini unutmayın. Ayrıca ekranın sağ tarafında bulunan tuş ile zıplama veya kamera perspektifini değiştirme gibi işlemlere de hızlı bir şekilde erişebileceksiniz. Bu yüzden çevrenize odaklanın ve yakınınızda gördüğünüz canavarları öldürün.
 
Size saldırmak isteyen devasa hayvanlarla dolu tehlikeli bir ortamda hayatta kalma becerilerinizi kanıtlayın ve Bigfoot Hunting Multiplayer'da en iyi avcı olmak için silahlarınızı ve becerilerinizi kullanın.

aksiyon macera
Flip This House Neighbor Home Smasher
FORUMUNDAN SON BAŞLIKLAR HIZLI KONU AÇ
Konu
Son Mesaj Cevaplar
Forum konusu bulunamadı
Hızlı Konu Aç
Bu konu BSC Forumlar » Platformlar » dizini altına açılacak.
Lütfen önce ilgili platformu belirleyin.

Kullanıcı Adı Şifre
Bigfoot Hunting Multiplayer 0 / 10 0 oy
KÜNYE
Bigfoot Hunting Multiplayer
2.0
0
OY
0
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız