Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Berserk Boy

Uzak gelecekte... Çılgın Güç Kürelerine olan takıntısı ile çıldırmış olan şeytani Dr. Genos ve onun Kara Enerji minyonlarından oluşan ordusu, Dünya halkına savaş açtı. Umarız tüm insanlık Direniş’in tarafında kalır ama yeterli olurlar mı? Savaş başlarken yeni bir kahraman da kavgaya dâhil olur...
 
Genç, deneyimsiz bir çaylak olan Kei, gizemli Küre enerjisi tarafından BERSERK BOY’a dönüştürüldü! Kötülüğün gölgesi daha da büyürken Kei, Dr. Genos’u alt etmek ve gezegeni kurtarmak için yeni güçlerini kullanmak zorunda olduğunu biliyor. Çünkü tüm diğerleri başarısız olduğunda yapılacak tek şey kalıyor... ÇILGINA DÖNMEK!
 
- Farklı Çılgın hâllerine bürün: Şimşek, Ateş, Toprak, Hava ve Buz olmak üzere beş Çılgın Güç Küresi ile birleş ve eşsiz yetenekleri bünyene kat!
- Çılgına dön! Çılgınmetre’ni doldurmak için kombolar yap ve bir hâlin özel saldırısını tetikle! Yetenekleri yükselt ve daha da güçlü ol!
- New Hope City ve ötesini keşfet: Genişleyen aşamalarda zıpla, depar at, vur ve kay! Alternatif yolları ve gizlenmiş toplanabilir eşyaları bul!
- Nostalji hissi veren modern bir macera: Bu tarzın en iyilerine olan sevgiden ilham alan harika ve tarz sahibi bir platform macera oyunu! Yüksek skorlar ve hızlı zamanlar için oyna!
- Sonic Mania bestecisi Tee Lopes’ten müzik: Yüksek enerjili 16 bit nostaljisi pompalayan tam orijinal müzik! Çılgına Dönerken tempoya ayak uydur!

Berserk Boy Retro 2D Aksiyon Platform Big Sugar BerserkBoy Games
HABERLER
Chicory: A Colorful Tale Luto
FORUMUNDAN SON BAŞLIKLAR HIZLI KONU AÇ
BSC Forumlar » Platformlar »
Konu
Son Mesaj Cevaplar
Forum konusu bulunamadı
Hızlı Konu Aç
Bu konu BSC Forumlar » Platformlar » dizini altına açılacak.
Lütfen önce ilgili platformu belirleyin.

Kullanıcı Adı Şifre
Berserk Boy 0 / 10 0 oy
KÜNYE
Berserk Boy ÇOKLU PLATFORM
2.0
0
OY
0
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız