Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Beach Buggy Racing 2

Beach Buggy Racing 2, bubi tuzağı ve heyecanla dolu renkli plaj parkurlarında gırtlak gırtlağa yarıştığınız 3D bir yarış oyunudur. Daha fazla heyecan ve daha ilginç bir araba yarışı eylemi ile geri dönen orijinal Beach Buggy Racing'in devamına bakıyoruz.
 
Beach Buggy Racing 2'deki oyun sistemleri akıllı telefon ekranlarına mükemmel bir şekilde uyarlanmıştır. Aracınız otomatik olarak hızlanır, bu nedenle akıllı telefonunuzu tam eğerek ya da ekranınızın kenarlarına dokunarak hangi yöne gideceğinizi kontrol etmek size kalmıştır. Off-road kroskart arabanızı nasıl kullanacağınız kendi kişisel tarzınıza bağlı olacaktır, sadece her keskin viraj için sıkı tuttuğunuzdan emin olun.
 
Herhangi bir yarış oyunundan beklenebileceği gibi, asıl amacınız rakiplerinizi toza boğmaktır. Neyse ki, yolda size yardımcı olmak için her pistte yarışırken yakalayabileceğiniz 45 adete kadar güç kaynağınız olacak. Aslında, Beach Buggy Racing 2'deki öncekiler açısından en büyük fark, kendi öncü güçlendirmelerinizi seçebilmeniz ve her yarış pisti boyunca stratejik olarak kullanabilmenizdir. Kazandıklarınızdan yeni sandıklar aldığınızda, her yarışta becerilerinizi geliştirmenize izin veren daha özel kartlar ortaya çıkaracaksınız.
 
Beach Buggy Racing 2, aksiyon ve olasılıklarla dolu, mükemmel bir kart oyunudur. Çok sayıda oyun modu var, kendi başınıza olduğunuz solo moddan seçim yapın ya da dünyadaki diğer çevrimiçi oyuncularla yarışın. Mobil oyunlar için tamamen geliştirilmiş olan bu heyecan verici Mario Kart alternatifinde 40'tan fazla farklı kart sizi bekliyor.

yarış aksiyon macera
Song of Nunu: A League of Legends Story™ Guardians of Hyelore
FORUMUNDAN SON BAŞLIKLAR HIZLI KONU AÇ
Konu
Son Mesaj Cevaplar
Forum konusu bulunamadı
Hızlı Konu Aç
Bu konu BSC Forumlar » Platformlar » dizini altına açılacak.
Lütfen önce ilgili platformu belirleyin.

Kullanıcı Adı Şifre
Beach Buggy Racing 2 0 / 10 0 oy
KÜNYE
Beach Buggy Racing 2
2.0
0
OY
0
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız