Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Base Jump Wing Suit Flying

Base Jump Wing Suit Flying, amacınızın bir platformdaki en yüksek noktadan genellikle yüzlerce metre uzaktaki bir hedefe atlamak olduğu sıradan bir oyundur. Ama oraya varmak kolay olmayacak, çünkü atlayıcınız oynamaya başladığınızda yeterli atlama hızına ve kuvvetine sahip olmayacak.
 
Base Jump Wing Suit Flying'deki oynanış çok kolay. Tek yapmanız gereken karakterinizin zıplaması için ekrana dokunmak ve ardından kollarını uzatmak ve kaymak için uzun süre basılı tutmak. Parmağınızı yana doğru hareket ettirirseniz, karakteriniz kollarını o yöne doğru yatırır, ancak gerçekten hareket etmez.
 
Her atlamanın ana amacı, atlayıcınızın özelliklerini geliştirmek için kullanabileceğiniz paraları elde etmek için mümkün olduğunca ileri gitmektir. Daha da ileri gitmenin tek yolu bu. Her atlamadan sonra bir reklam izlemek zorunda olmasaydınız, bu çok fazla sorun olmazdı. Her üç atlamadan sonra bir reklam iyi olurdu. Belki ikiden sonra. Ama her atlamadan sonra bir reklam çok fazla.
 
Base Jump Wing Suit Flying, iyi grafiklere ve çok erişilebilir bir oynanışa sahip eğlenceli bir gündelik oyundur. Oynadıkça yeni sahnelerin ve karakterlerin kilidini açacaksınız, ancak bunun için daha fazla para harcamanız gerekecek.

platform aksiyon macera
Car Crusher Running Circles
FORUMUNDAN SON BAŞLIKLAR HIZLI KONU AÇ
Konu
Son Mesaj Cevaplar
Forum konusu bulunamadı
Hızlı Konu Aç
Bu konu BSC Forumlar » Platformlar » dizini altına açılacak.
Lütfen önce ilgili platformu belirleyin.

Kullanıcı Adı Şifre
Base Jump Wing Suit Flying 0 / 10 0 oy
KÜNYE
Base Jump Wing Suit Flying
2.0
0
OY
0
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız