Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Baby Panda's Vacation

Baby Panda's Vacation çocukların deniz kıyısında harika tatillerinin tadını çıkarırken bir pandaya ve onun arkadaşlarına yardım ederek eğlendikleri çocuklara yönelik süper eğlenceli bir oyundur.

Oyun, her biri mini-oyunlar ve çözülmeyi bekleyen bulmacalardan oluşan yüzlerce bölge içerir.
 
Örneğin, başlangıçta küçük arkadaşınızın otelde bir oda bulmasına yardımcı olursunuz. Oraya vardığınızda, acil çıkışları nasıl bulacağınızı ya da sizi hiç kimsenin rahatsız etmemesi için kapıları kapatmayı öğrenmelisiniz. Bu sayede, küçükler sevimli hayvanlarla vakit geçirerek eğlenirken tatile gitmenin bazı temel yönlerini öğrenirler.
 
Baby Panda's Vacation'ın oyun planı oldukça basittir: ana menü sahil restoranları, oteller ve diğer yerlerle dolu sahil bölgelerini içerir. Birine tıkladığınızda, bu bölgeyi içeren oyunlara erişim sağlarsınız.
 
Baby Panda's Vacation küçüklerin şekilleri öğrenmesine, kısa bulmacalar çözmesine ve tatile gittiklerinde göz önünde bulundurmaları gereken güvenlik önlemlerini öğrenmelerine yardımcı olan renkli, dinamik ve eğlenceli bir oyundur.

macera
Treasure Island Little Panda Toy Repair Master
FORUMUNDAN SON BAŞLIKLAR HIZLI KONU AÇ
Konu
Son Mesaj Cevaplar
Forum konusu bulunamadı
Hızlı Konu Aç
Bu konu BSC Forumlar » Platformlar » dizini altına açılacak.
Lütfen önce ilgili platformu belirleyin.

Kullanıcı Adı Şifre
Baby Panda's Vacation 0 / 10 0 oy
KÜNYE
Baby Panda's Vacation
2.0
0
OY
0
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız