Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Baby Panda's Art Classroom

Baby Panda's Art Classroom, BabyBus tarafından geliştirilen sevimli çocuk oyunları serisinin yeni bir sürümü. Serideki diğer oyunlar gibi, Baby Panda's Art Classroom'unda da Bebek Panda hayattaki basit şeylerin tadını çıkarırken onunla birlikte gidebilirsiniz.
 
Bu sefer Panda bebeğin sanat sınıfına katılacaksınız. Bu dersteki yaratıcılığınız sınırsız, her türlü eğlenceli ve eğitici oyundan oluşan geniş bir kitaplık bulacaksınız. Çeşitli durumlarda el işleri ve çizimler oluştururken Panda bebeği takip edin. Örneğin, tavşan arkadaşı için sevimli bir havuç evi yaratmasına veya su aygırı arkadaşı için bir karpuz evi yaratmasına yardım edebilirsiniz.
 
Baby Panda's Art Classroom'un özellikle göze çarpan bir özelliği de grafikleridir. Renkli ve iyi hazırlanmış tasarımı, yaratıcı olmak isteyen sanatsal eğilimleri olan her çocuğun ilgisini çekecektir.
 
Baby Panda's Art Classroom, büyüleyici grafiklere sahip dinamik oyunlardan oluşan bir koleksiyon sunar. Çocuklarınıza yaratıcılık ve güzellik dolu bir dünya sunmak için mükemmel bir oyun.

macera
My Little Musician Forest Friends
FORUMUNDAN SON BAŞLIKLAR HIZLI KONU AÇ
Konu
Son Mesaj Cevaplar
Forum konusu bulunamadı
Hızlı Konu Aç
Bu konu BSC Forumlar » Platformlar » dizini altına açılacak.
Lütfen önce ilgili platformu belirleyin.

Kullanıcı Adı Şifre
Baby Panda's Art Classroom 0 / 10 0 oy
KÜNYE
Baby Panda's Art Classroom
2.0
0
OY
0
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız