Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

BTS World

BTS World, Netmarble tarafından geliştirilen resmi bir BTS oyunudur. Şimdi grubun hala bilinmediği bir durumda, 2012 yılında BTS temsilcisi ve menajer rolünü üstlenebilirsiniz. Amacınız sadece onları dünya çapındaki yıldızlığın zirvesine çıkarmak değil, aynı zamanda onları tanımak ve hangisine en yakın olduğunuzu bulmaktır.
 
Oyunun başında BTS’yi görmek için bir bilet alacaksınız. Girişteki sayılar gözlerinizin önünde solmaya başladığında ve azar azar karanlığa battığınızda, heyecanınız paniğe dönüşür.
 
Bilincinize geri döndüğünüzde, 2012 yılına geri gönderildiğinizi fark edersiniz. Ve yalnızca yedi yıl geçmişe seyahat etmediniz, aynı zamanda şimdi yeni başlayan bilinmeyen bir pop grubunun menajeri oldunuz.
 
BTS World'deki tüm macerayı takip edin ve bu Koreli grubun her bir üyesiyle tanışırken küresel bir yıldızlığa ulaşmasına yardımcı olun. Onlarla konuşun ve her birini daha iyi ve daha iyi tanıyın. Ayrıca hangi BTS üyelerine en çok benzeyeceğinizi öğreneceksiniz. Kim bilir, onların geleceğini bile etkileyebilirsiniz.
 
BTS World, hayranlarına gerçeklik ve kurgunun kol kola gittiği yeni bir bakış açısı sunan, orijinal bir resmi BTS video oyunudur. Oynanışı mobil cihazlar için idealdir - istediğiniz yerde, istediğiniz zaman oynayın.

macera
Football Strike The Seven Deadly Sins: Grand Cross
FORUMUNDAN SON BAŞLIKLAR HIZLI KONU AÇ
Konu
Son Mesaj Cevaplar
Forum konusu bulunamadı
Hızlı Konu Aç
Bu konu BSC Forumlar » Platformlar » dizini altına açılacak.
Lütfen önce ilgili platformu belirleyin.

Kullanıcı Adı Şifre
BTS World 0 / 10 0 oy
KÜNYE
BTS World
2.0
0
OY
0
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız