Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

BEAST BUSTERS feat KOF

BEAST BUSTERS feat KOF, oyuncuların tonlarca farklı seviyede korkunç canavarlara karşı savaşan zombi avcılarını kontrol ettiği birinci şahıs atış oyunudur. Neyse ki, iki avcınız en zor görevlerde efsanevi King of Fighters karakterlerinden yardım alacak.
 
BEAST BUSTERS feat KOF'u oynama şekliniz çok sezgiseldir: Parmağınızı ekranın sol tarafında kaydırmak baktığınız yeri ve silahınızı nasıl nişan aldığınızı değiştirirken ekranın sağ tarafına dokunarak ateş etmenizi sağlar. Ekranın alt kısmında, KoF karakterlerini çağırmak için düğmeler göreceksiniz.
 
Seviyeler arasında karakterlerinizi geliştirebilir, yeni silahlar satın alabilir, asistanlarınızı seçebilir ve önceki seviyelerde sahip olduğunuz bazı unsurları değiştirebilirsiniz. Tek oyuncu moduna ek olarak, bir arkadaşınızla çevrimiçi olarak da oynayabilirsiniz.
 
BEAST BUSTERS feat KOF, mükemmel grafiklere ve tonlarca içeriğe sahip çok iyi bir atış oyunudur. Ayrıca çok sayıda seviye, düşman ve silah var. Saatlerce zombileri öldürecek ve asla sıkılmayacaksınız.

aksiyon macera
Metal Slug Defense Dot n Beat
FORUMUNDAN SON BAŞLIKLAR HIZLI KONU AÇ
Konu
Son Mesaj Cevaplar
Forum konusu bulunamadı
Hızlı Konu Aç
Bu konu BSC Forumlar » Platformlar » dizini altına açılacak.
Lütfen önce ilgili platformu belirleyin.

Kullanıcı Adı Şifre
BEAST BUSTERS feat KOF 0 / 10 0 oy
KÜNYE
BEAST BUSTERS feat KOF
2.0
0
OY
0
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız