Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Astro's Playroom

Büyük beğeni toplayan PlayStation VR macerası ASTRO BOT: Rescue Mission oyununun arkasındaki ekipten, PS5 konsolunuza önceden yüklenen yepyeni bir platform oyunu geliyor.
 
PS5 DualSense kablosuz kontrol cihazının yeni ve çok yönlü özelliklerini kullanarak yenilikçi oyunları tanıtan dört farklı dünyayı keşfedin.
 
Oyun tüm PS5 konsol kullanıcıları için ücretsiz olup hem oyun tutkunlarının hem de ailelerin keyifle oynayabileceği şekilde tasarlanmıştır.
 
Dünyayı hissedin
ASTRO'nun kontrolünü elinize alın ve DualSense kablosuz kontrol cihazınız ile dünyayı hissedin. Attığınız her adım, yaptığınız her atlayış ve yendiğiniz her düşman, yeni ve son teknoloji ürünü titreşim teknolojisi sayesinde daha önce hiç olmadığı şekilde hissettirecek.
 
Keşfedin
Zamanınızı PlayStation konsol geçmişiyle ilgili birçok gizli referansın keyfini çıkarmaya ayırın ve çok sevdiğiniz PlayStation Labo'nuzda sergilemek üzere zamana meydan okuyan eserleri toplayın!
 
Herkes keyif alacak
Bitmek bilmeyen büyüsü, sevimli karakterleri ve bol mizahıyla bu oyun, aileler için mükemmel bir eğlence.

Astro's Playroom Sony Interactive Entertainment Japan Studio 3D platform oyunu PS5
HABERLER
Mass Effect Legendary Edition Five Dates
FORUMUNDAN SON BAŞLIKLAR HIZLI KONU AÇ
Konu
Son Mesaj Cevaplar
Forum konusu bulunamadı
Hızlı Konu Aç
Bu konu BSC Forumlar » Platformlar » dizini altına açılacak.
Lütfen önce ilgili platformu belirleyin.

Kullanıcı Adı Şifre
Astro's Playroom 0 / 10 0 oy
KÜNYE
Astro's Playroom
2.0
0
OY
0
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız