Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Assassin's Creed III


      Oyun severlerin gönlünde taht kuran ve her zaman farklı bir yere sahip olan Assassin’s Creed serisi yeni oyunu ile bir kez daha sahneye çıkıyor. Ülkenin kaderini değiştirecek olan zorlu göreve hazır mısınız?

      Yıl 1775, Amerikan Kolonileri. Cesur, genç bir savaşçı vatanını korumak için savaşıyor. Ancak toprakları için verdiği bu mücadele onun Usta Suikastçi haline geleceği olağandışı bir yolculuğa dönüşüyor – ülkenin kaderinin sonsuza dek değiştirecek bir yolculuğa…

      İsminiz Connor, Kızılderili bir anne ve İngiliz bir babanın savaşçı oğlusunuz. Koloniler devrime yaklaştıkça hayatınızı kabilenizin özgürlüğüne adayacak, devrim yangınını başlatan kıvılcım olacaksınız. Yolculuğunuz sizi kanla kaplı savaş alanlarından kalabalık şehir caddelerine, tehlikelerle dolu yaban arazilerine ve ötesine götürecek. Yalnızca tarihe şahit olmakla kalmayacak, tarihi siz yazacaksınız.

      Dünya tarihinin en kanlı Devrimlerinden birini konu alan oyunda kendinizi Suikastçiler Tarikatı ile baş düşmanı Tapınak Şövalyeleri arasında asırlardır süren savaşın içinde bulacaksınız. Anvil Next motoru sayesinde yaratılan müthiş gerçekçi bir dünyada yeni ölümcül yeteneklerinizi kullanacaksınız.

Assassin's Creed Assassin's Creed III PC PS3 Xbox 360 Wii U action aksiyon ubisoft ubisoft montreal
VİDEOLAR
EKRAN GÖRÜNTÜLERİ (14 / 176) Tümünü Gör »
HABERLER
Girl Fight ShootMania Storm
FORUMUNDAN SON BAŞLIKLAR HIZLI KONU AÇ
BSC Forumlar » Platformlar »
Konu
Son Mesaj Cevaplar
Forum konusu bulunamadı
Hızlı Konu Aç
Bu konu BSC Forumlar » Platformlar » dizini altına açılacak.
Lütfen önce ilgili platformu belirleyin.

Kullanıcı Adı Şifre
Assassin's Creed III Ersin Kılıç 9 / 10 oy
KÜNYE
Assassin's Creed III ÇOKLU PLATFORM
+ TAKİBE
AL
310 kişi bu oyunu takip ediyor.
Editör Notu: Herkesin oynayabileceği başarılı bir yapım.
8,6
2.0
46
OY
7,8
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız