Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Angry Birds Dream Blast

Angry Birds Dream Blast, belirli hedeflere ulaşmak amacıyla renkli baloncukları patlamak için nişan aldığınız bir maç-3 bulmaca oyunudur. Buradaki amaç her durumda basit: aynı renkteki dört veya daha fazla baloncuğu patlattığınız an, daha çok renkli baloncuğu patlatmanız için bir Angry Birds ortaya çıkacak.
 
Angry Birds Dream Blast, Diamond Diaries Saga'da ya da diğer benzer oyunlarda olduğu gibidir. Her seviye, standart fizik kurallarına göre etrafta dolaşan renkli baloncuklarla doldurulur. Bu yüzden, ne zaman bir grup balonu patlatırsanız, geri kalan balonlar da dağılır ve sırayla geri zıplar.
 
Her seviyede ilerlemek için bir dizi hedefi tamamlamanız gerekir. Bazı seviyelerde buz bloklarını kırmanız gerekecek, diğerlerinde ise yumurtaları yakalayacaksınız ve bazen yapmanız gereken tek şey renkli baloncukları vurmaktan ibaret olur. Toplamda yüzlerce farklı seviye mevcut.
 
Angry Birds Dream Blast, çok özgün olmayan eğlenceli bir bulmaca oyunudur. Ama sizi saatlerce eğlendirecek hoş grafiklere ve çok sayıda seviyeye sahiptir.

bulmaca macera platform
Little Farm Gumboy Tournament
FORUMUNDAN SON BAŞLIKLAR HIZLI KONU AÇ
Konu
Son Mesaj Cevaplar
Forum konusu bulunamadı
Hızlı Konu Aç
Bu konu BSC Forumlar » Platformlar » dizini altına açılacak.
Lütfen önce ilgili platformu belirleyin.

Kullanıcı Adı Şifre
Angry Birds Dream Blast 0 / 10 0 oy
KÜNYE
Angry Birds Dream Blast
2.0
0
OY
0
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız