Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

American Motorcycle Simulator

Her şeyden bıktığın oldu mu hiç? Her şeyi geride bırakıp kendini yola vurmak istediğin? Peki efsanevi Route 66 üzerinden Amerika’da bir yolculuğa çıkmaya ne dersin? Chicago’dan Los Angeles’a 3936 kilometre. Sadece sen, sadık motosikletin, nefes kesen manzaralar ve motorun ihtişamlı gürlemesi. Artık sen de birinci ya da üçüncü şahıs modunda Birleşik Devletler’in tamamı boyunca yol alabilirsin. American Motorcycle Simulator bir motosiklet hayatta kalma oyunu, bir sürü özelliği olan gerçek bir gezinti.
 
Bazen motorun bozulabilir. Yolda kendin tamir etmeye çalışabilir ya da daha fazla alet, parça ve imkâna sahip olacağın bir garaja gidebilirsin. Ayrıca motosikletini diğerlerine kıyasla öne çıkarmak için geliştirmeler ve süslemeler satın alabilirsin. Yolda karşılaştığın başka araçları tamir etmeyi de unutma; karşılığını mutlaka alırsın. Tabii benzini de unutmamak lazım, ne de olsa motorun havayla çalışmıyor. Yol boyunca bir çok benzin istasyonu bulabilirsin, bazılarında dükkânlar ve atölyeler de var.
 
Yolculuğun sırasında bir çok farklı yerler ziyaret edecek, farklı karakterlerle çalışacak ve sıradışı maceralar yaşayacaksın. Rota üzerinde ondan fazla yol kenarı moteli, gece kulübü ve dünyanın unuttuğu barlar olacak, karşılaştığın herkes sıcak kanlı olmayabilir.
 
Yakıt, parça ve tamirat için gereken parayı bilardo, dart ya da poker oynayarak kazanabilirsin. Ama kiminle oynadığına dikkat et! Ha bir de çok fazla içme; yoksa oyun aşırı zor bir hâl alabilir. Yediklerinin ve içtiklerinin parasını ödemeyi de unutma. Ayrıca motelde kalmak için de kenara para ayır. Sonuçta yol kenarında uyuyacak halin yok ya? Oyunu tek parça halinde bitirmek istiyorsun, değil mi?
 
İnanılmaz bir maceraya hazır mısın? Bir motosiklet gezgininin gerçek yaşamı. Kendini öldürtme ya da açlıktan veya susuzluktan ölme. Doğudan Batıya Birleşik Devletler’in tamamını geç, Pasifik Okyanusu’nu gör ve... geri dön.
 
gezilecek 3936 kilometre
30’dan fazla motel, bar ve gece kulübü
50’den fazla benzin istasyonu
100’den fazla motosiklet parçası
4 ortam (tarlalar, ormanlar, çayırlar ve dağlar)
bir çok mini oyun (bilardo, dart ve poker dahil)

American Motorcycle Simulator PlayWay Movie Games PC
HABERLER
Drawful 2 Clive ‘N’ Wrench
FORUMUNDAN SON BAŞLIKLAR HIZLI KONU AÇ
Konu
Son Mesaj Cevaplar
Forum konusu bulunamadı
Hızlı Konu Aç
Bu konu BSC Forumlar » Platformlar » dizini altına açılacak.
Lütfen önce ilgili platformu belirleyin.

Kullanıcı Adı Şifre
American Motorcycle Simulator 0 / 10 0 oy
KÜNYE
American Motorcycle Simulator
+ TAKİBE
AL
1 kişi bu oyunu takip ediyor.
2.0
0
OY
0
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız