Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

American Fugitive

American Fugitive 3D, yukarıdan bakış açısına sahip, açık dünya ve tek oyunculu bir oyun deneyimi sunmanın yanı sıra, klasik sandbox aksiyon türüne de modern bir dokunuş sağlıyor. Oyunun geliştiriciliğini üstlenen Fallen Tree Games’in her iki kurucusu da AAA oyunlarında kapsamlı deneyime sahiptir. Bu oyunlara örnek olarak TimeSplitters, Crysis, Black ve Goldeneye 007: Reloaded verilebilir.
 
ABD’deki Redrock County’ye hoş geldiniz! Sakin görünüşüne sakın aldanmayın, suç dünyasının kalbi burada atıyor.
 
Bu oyunda Will Riley rolünde oynayacaksınız. Aziz olmadığınız kesin, ancak bir katil de değilsiniz. Yine de babanızın hunhar cinayetinden dolayı demir parmaklıklar ardına koyulan sizsiniz. Babanız için tuttuğunuz yastan ve içinizdeki intikam ateşinden güç alarak hapisten kaçacak ve gerçek suçlunun peşine düşeceksiniz.
 
Hapisten kaçtıktan sonra yeniden yakalanmamak için halkın içine karışmanız gerekecek. Polisten bir adım önde olmak için yeraltı dünyasıyla iyi ilişkiler kurmalısınız.
 
1980’lerin güneydoğu ABD’sinde geçen American Fugitive, klasik filmlere ve eski zamanların sevilen oyunlarına saygı duruşunda bulunuyor.

American Fugitive Açık Dünya Aksiyon Sandbox Curve Digital Fallen Tree Games
HABERLER
Persona 5 Scramble: The Phantom Strikers Tamarin
FORUMUNDAN SON BAŞLIKLAR HIZLI KONU AÇ
BSC Forumlar » Platformlar »
Konu
Son Mesaj Cevaplar
Forum konusu bulunamadı
Hızlı Konu Aç
Bu konu BSC Forumlar » Platformlar » dizini altına açılacak.
Lütfen önce ilgili platformu belirleyin.

Kullanıcı Adı Şifre
American Fugitive 0 / 10 0 oy
KÜNYE
American Fugitive ÇOKLU PLATFORM
2.0
0
OY
0
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız