Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Amazing Katamari Damacy

Amazing Katamari Damacy, Katamari Damacy destanının karizmatik kahramanı olan bir prensin kontrolünü size veren özel bir sonsuz koşucudur. Buradaki göreviniz, evrendeki en büyük topu bir kez daha yaratmasına yardım etmektir. Neyden yapılmış bir top, diye sorabilirsiniz? Her şey! Buradaki amacınız kesinlikle her şeyi kapmak.
 
Amazing Katamari Damacy'deki kontroller oldukça basittir: Parmağınızı soldan sağa kaydırarak katamarinizi hareket ettirebilirsiniz ve yukarı kaydırmak zıplamanıza yardımcı olur. Oyunun kuralları, destanın diğer oyunlarındakiyle aynıdır: Topunuzdan daha küçük olan her şey ona yapışacaktır. Yani buradaki amacınız daha büyük bir top oluşturmaya çalışmak.
 
Başlamak için madeni paralar, raptiyeler, Lego parçaları ve diğer küçük nesneleri alacaksınız; ama büyümeye başladığınızda sırt çantaları, köpekler, traktörler, evler, gemiler, gökdelenler ve çok daha fazlasını kapabilirsiniz. Yüzlerce farklı nesneyi yakalayabilirsiniz.
 
Amazing Katamari Damacy, harika görseller içeren ve orijinal oyunun özünü Android akıllı telefonlara aktaran gerçekten benzersiz ve eğlenceli bir "sonsuz koşucu". Ayrıca, oynamaya devam ettikçe, oynamak için yeni karakterlerin kilidini açabilirsiniz.

macera
Tap My Katamari Galaga Wars
FORUMUNDAN SON BAŞLIKLAR HIZLI KONU AÇ
Konu
Son Mesaj Cevaplar
Forum konusu bulunamadı
Hızlı Konu Aç
Bu konu BSC Forumlar » Platformlar » dizini altına açılacak.
Lütfen önce ilgili platformu belirleyin.

Kullanıcı Adı Şifre
Amazing Katamari Damacy 0 / 10 0 oy
KÜNYE
Amazing Katamari Damacy
2.0
0
OY
0
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız