Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Alice Gear Aegis

Alice Gear Aegis, bir kahramanlar ekibi oluşturacağınız, onları her türlü teçhizat ve silahla donatacağınız ve gökten robotları vuracağınız hızlı tempolu bir 3D aksiyon oyunudur!
 
Bu anime tarzı shoot 'em up, Evangelion veya Mobile Suit Gundam'a benzer bir evrende geçen çok uzak olmayan bir gelecekte geçiyor. Bu oyunda, bir Aktris ekibine liderlik eden yönetmenlerden biri olacaksınız: Alice Gears'ı (oyunun özel savaş silahları) kullanabilen ve bu nedenle uzaylı istilacılara karşı savaşmak için doğal bir yeteneğe sahip kadınlar.
 
Alice Gear Aegis'in kontrolleri, savaşların çılgın hızı göz önüne alındığında önemli bir özellik olan dokunmatik ekranlı cihazlarda çok iyi çalışıyor. Savaş sırasında, sahnede özgürce hareket edebilir ve sadece düğmelere dokunarak kahramanınızın çeşitli saldırılarını kullanabilirsiniz. Daha fazla düşmanı vurmak istiyorsanız, her birini hedefleyebilmek için biraz bekleyin. Tüm bunlara ek olarak, her karakterin savaş devam ederken yüklenen özel bir saldırısı vardır.
 
Genel olarak, Alice Gear Aegis, Shimada Fumikane, Ebikawa Kanetake ve Yanase Takayuki gibi ünlü mecha müze sanatçıları tarafından tasarlanan çok yüksek üretim değerlerine ve karakterlere sahip harika bir çekimdir. Ve heyecan verici dövüşün yanı sıra, bu oyun aynı zamanda neredeyse savaşlar kadar önemli olan harika sosyal özelliklere de sahip.

aksiyon macera
Ninja Battle Chat Master!
FORUMUNDAN SON BAŞLIKLAR HIZLI KONU AÇ
Konu
Son Mesaj Cevaplar
Forum konusu bulunamadı
Hızlı Konu Aç
Bu konu BSC Forumlar » Platformlar » dizini altına açılacak.
Lütfen önce ilgili platformu belirleyin.

Kullanıcı Adı Şifre
Alice Gear Aegis 0 / 10 0 oy
KÜNYE
Alice Gear Aegis
2.0
0
OY
0
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız